Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 45.78 çıktı Eylül ayında ölçtürdüm. İlaç felan vermedi tekrar gel dedi bir ay sonra ben aralıkta gittik adet döneminin 4.günü 33 çıktı . Bende hiç bir belirti yoktu doktor bana göğsüne darbe aldın mı dedi yok dedim . Hatta ben dedim ne yapmam gerek diye bu gebeliğe engel değil dedi bir ay sonra gebe olduğumu öğrendim .Kızlar hormon testi yaptırdım ve prolaktin 46 çıktı bu gebe kalmama engel mi 46 çıkıp gebe kalan varmıııı?
Yaaaa çok sevindim peki 33çıktığı ay korundunuzmu hani gebelik olmamış diğer ay olmuş ya bende de mi böyle olur diye düşündüm bi anBen 45.78 çıktı Eylül ayında ölçtürdüm. İlaç felan vermedi tekrar gel dedi bir ay sonra ben aralıkta gittik adet döneminin 4.günü 33 çıktı . Bende hiç bir belirti yoktu doktor bana göğsüne darbe aldın mı dedi yok dedim . Hatta ben dedim ne yapmam gerek diye bu gebeliğe engel değil dedi bir ay sonra gebe olduğumu öğrendim .
Ben 1.5 senedir evliyim ilk günden beri istiyordum ve hiç korunmadım . Ekim Kasım aralığı ovülasyon testi ile takip ettim . Eğer olmasaydı başka doktora gitmeyi planlıyordum . Hiç tahmin bile etmiyordum olacağını ben hep kendimi şartlandırıp diğer aylar gibi strese sokmaktan kaçındım. Ama sana şöyle söyleye bilirim her kadında olduğu gibi bende ilişki sırasında göğse dokulması hoşuma gidiyor ben prolatini öğrendikten sonra hiç denecek kadar az dokundutturdum eşime .Yaaaa çok sevindim peki 33çıktığı ay korundunuzmu hani gebelik olmamış diğer ay olmuş ya bende de mi böyle olur diye düşündüm bi an
Ben 45.78 çıktı Eylül ayında ölçtürdüm. İlaç felan vermedi tekrar gel dedi bir ay sonra ben aralıkta gittik adet döneminin 4.günü 33 çıktı . Bende hiç bir belirti yoktu doktor bana göğsüne darbe aldın mı dedi yok dedim . Hatta ben dedim ne yapmam gerek diye bu gebeliğe engel değil dedi bir ay sonra gebe olduğumu öğrendim
Ben 1.5 senedir evliyim ilk günden beri istiyordum ve hiç korunmadım . Ekim Kasım aralığı ovülasyon testi ile takip ettim . Eğer olmasaydı başka doktora gitmeyi planlıyordum . Hiç tahmin bile etmiyordum olacağını ben hep kendimi şartlandırıp diğer aylar gibi strese sokmaktan kaçındım. Ama sana şöyle söyleye bilirim her kadında olduğu gibi bende ilişki sırasında göğse dokulması hoşuma gidiyor ben prolatini öğrendikten sonra hiç denecek kadar az dokundutturdum eşime .
Benim 82 çıkmıştı doktorum direk ilaca başlamıştı. Ama burada prolaktini yüksek olup hamile kalan çok kişi okudum o süreçte. Adet zamanı tekrar kan verebilirsiniz düşebilir. Stres ve göğüs uyarılmasından da çok etkilenen bir hormonmuş çünkü.
İnşallah herşey istediğiniz gibi olur benim regl dönemime son 6 gün kaldı merakla bekliyoruzz bakalım ne olucakBenim de prolaktin 69 Buda gebeliğe engel olduğunu söyledi bende 1.5 yıldır deniyorum ilaç verdi bekliyoruz dualarla inşallah
Hakkında hakkımızda hayırlısı olur .İnşallah herşey istediğiniz gibi olur benim regl dönemime son 6 gün kaldı merakla bekliyoruzz bakalım ne olucak