Prolaktin yüksekliği

yildiz2472

Üye
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2023
9
1
23
Arkadaşlar 1 buçuk yıldır korunmasız ilişki sonrası hiçbir şekilde gebelik oluşmadı yumurtalıklara bakıldı sorun yokmuş d vitamini ve diğer vitaminlerimi alıyorum bu sefer hormona baktırayım dedim prolaktin 36 çıktı doktor gebeliğe engel dedi ilaç yazmadı infertilite bölümüne git tüplerine baksınlar dedi ne yapacağımı şaşırdım bu hormon yüzünden gebe kalsam da düşük olur diyorlar ovulasyon testi aldım yapmak istemiyorum bu hormon yüzünden yardım eder misiniz ne yapacağımı bilmiyorum

Öncelikle prolaktin hormonu birçok şeyden yükselebilir evet gebe kalmaya engel ama bu değer çok yüksek bir değer değil ve dostinex diye bir hal var doktor kontrolünde kullanmak gerekiyor onu içince direk düşüyor.Eğer gebeliğin oluşmaması yalnızca prolaktinden kaynaklıysa tedavisi kolay benimde prolaktin yüksekti 50 60 lardaydı benim stresten yükselmişti stresim bitince düştü kendiliğinden

Öncelikle prolaktin hormonu birçok şeyden yükselebilir evet gebe kalmaya engel ama bu değer çok yüksek bir değer değil ve dostinex diye bir hal var doktor kontrolünde kullanmak gerekiyor onu içince direk düşüyor.Eğer gebeliğin oluşmaması yalnızca prolaktinden kaynaklıysa tedavisi kolay benimde prolaktin yüksekti 50 60 lardaydı benim stresten yükselmişti stresim bitince düştü kendiliğindnhbbbbb

Öncelikle prolaktin hormonu birçok şeyden yükselebilir evet gebe kalmaya engel ama bu değer çok yüksek bir değer değil ve dostinex diye bir hal var doktor kontrolünde kullanmak gerekiyor onu içince direk düşüyor.Eğer gebeliğin oluşmaması yalnızca prolaktinden kaynaklıysa tedavisi kolay benimde prolaktin yüksekti 50 60 lardaydı benim stresten yükselmişti stresim bitince düştü kendiliğinden
İçimi rahatlattınız doktor ilaç yazmadı başka hastaneye git dedi ama sizce ovulasyon testi yapmalı mıyım

Bir iki gün bazen oynuyor ama şeyden korkuyorum gebe kalırsam bu hormon yüksek olunca düşük oluyormuş
Endokrine yada kadın doğuma gidin onlar gerekli bilgiyi verecektir çok yüksek değil değeriniz bana göre de tabi doktorlar daha iyi bilir bir doktora görünün mutlaka

X