Prolaktin yüksekliği

prettywoman123

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2024
178
31
27
Merhabalar herkese birşey sormak ben hamile kalmak istiyorum 1 yıldır evliyim bir kere de kimyasal gebelik geçirdim doktora kontrol gittim doktor hormonlarıma baktı prolaktin hormonum 32 sizce çok yüksek bir değer mi. ? Doktorum çok yüksek değil dedi dostinex ilaç verdi düşürmeye yardımcı oluyormuş ilaç bana yan etki yaptım bulantı baş ağrısı vs yan etkisini gören yaşayan oldu mu ? Dostınex işe yarıyor mu ? Hamile kalan var mı kullanıp ?

En iyi cevap

32 çok yüksek bir değer değil. Benim 49 du dostinex ile bir ayda sıfırlandı değerim. Hamile kalmaya engel olacak kadar yüksek değil korkmayın. Zaman zaman yükselip iniyor şimdi de.
Benimde prolaktin 72 çıktı ama ona rağmen doktorum bu ay aşılama yaptı deneyelim sonraki ay gebelik olmazsa ilaç başlarız dedi bu şekilde olunca gebelik olmaz mı acaba
Bilemiyorum ki bende aşılama vs olmamıştı çünkü. İlacı kullandım doktora sordum hocam prolaktin yüksek olunca gebelik olmuyormuş doğru mu dedim evet doğru dedi sonraki ay 4e düşünce 10 gün içinde hamile kalmışım tedavi ettik hamile kaldın dedi doktor bana

Anladım canım ya inşallah engellemez gebelik oluşmasını engelliyorsa niye aşılamayı yapsın ki bilemedim

Anladım canım ya inşallah engellemez gebelik oluşmasını engelliyorsa niye aşılamayı yapsın ki bilemedim
Tabi tabi doktor daha iyi bilir canım çok yüksek seviyelerle hamile kalanlar var. Ki benim düştüğü için hamile kalıp kalmadığım da belli değil zaten. İlk gebeliğim habersiz oldu çünkü 4 aylıkken de kalbi durdu çocuğumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…