- 30 Mayıs 2024
- 178
- 31
- 27
-
- Konu Sahibi prettywoman123
Merhabalar herkese birşey sormak ben hamile kalmak istiyorum 1 yıldır evliyim bir kere de kimyasal gebelik geçirdim doktora kontrol gittim doktor hormonlarıma baktı prolaktin hormonum 32 sizce çok yüksek bir değer mi. ? Doktorum çok yüksek değil dedi dostinex ilaç verdi düşürmeye yardımcı oluyormuş ilaç bana yan etki yaptım bulantı baş ağrısı vs yan etkisini gören yaşayan oldu mu ? Dostınex işe yarıyor mu ? Hamile kalan var mı kullanıp ?
32 çok yüksek bir değer değil. Benim 49 du dostinex ile bir ayda sıfırlandı değerim. Hamile kalmaya engel olacak kadar yüksek değil korkmayın. Zaman zaman yükselip iniyor şimdi de.
Hiç korkma hamile kalmana engel olacak kadar yüksek değil ki ablamın çok çok daha yüksekti hamile kaldı. Benimde 50 civarıydı hamile kaldım. Sakın stres yapmaMerhabalar herkese birşey sormak ben hamile kalmak istiyorum 1 yıldır evliyim bir kere de kimyasal gebelik geçirdim doktora kontrol gittim doktor hormonlarıma baktı prolaktin hormonum 32 sizce çok yüksek bir değer mi. ? Doktorum çok yüksek değil dedi dostinex ilaç verdi düşürmeye yardımcı oluyormuş ilaç bana yan etki yaptım bulantı baş ağrısı vs yan etkisini gören yaşayan oldu mu ? Dostınex işe yarıyor mu ? Hamile kalan var mı kullanıp ?
Merhabalar herkese birşey sormak ben hamile kalmak istiyorum 1 yıldır evliyim bir kere de kimyasal gebelik geçirdim doktora kontrol gittim doktor hormonlarıma baktı prolaktin hormonum 32 sizce çok yüksek bir değer mi. ? Doktorum çok yüksek değil dedi dostinex ilaç verdi düşürmeye yardımcı oluyormuş ilaç bana yan etki yaptım bulantı baş ağrısı vs yan etkisini gören yaşayan oldu mu ? Dostınex işe yarıyor mu ? Hamile kalan var mı kullanıp ?
32 çok yüksek bir değer değil. Benim 49 du dostinex ile bir ayda sıfırlandı değerim. Hamile kalmaya engel olacak kadar yüksek değil korkmayın. Zaman zaman yükselip iniyor şimdi de.
60 ile +pcos varken hamile kaldım ilaçsız canım. Stres hormonudur anlık bile değeri değişir, dostinex çok güçlüdür yarım tableti bile sıfırlamış olabilir senin değeriniMerhabalar herkese birşey sormak ben hamile kalmak istiyorum 1 yıldır evliyim bir kere de kimyasal gebelik geçirdim doktora kontrol gittim doktor hormonlarıma baktı prolaktin hormonum 32 sizce çok yüksek bir değer mi. ? Doktorum çok yüksek değil dedi dostinex ilaç verdi düşürmeye yardımcı oluyormuş ilaç bana yan etki yaptım bulantı baş ağrısı vs yan etkisini gören yaşayan oldu mu ? Dostınex işe yarıyor mu ? Hamile kalan var mı kullanıp ?
Çok teşekkür ederim cevabınız içinHiç korkma hamile kalmana engel olacak kadar yüksek değil ki ablamın çok çok daha yüksekti hamile kaldı. Benimde 50 civarıydı hamile kaldım. Sakın stres yapma
60 ile +pcos varken hamile kaldım ilaçsız canım. Stres hormonudur anlık bile değeri değişir, dostinex çok güçlüdür yarım tableti bile sıfırlamış olabilir senin değerini
Hayır herhangi bir yan etki yaşamadım ben üzerinde durmayın geçer inşallahÇok teşekkür ederim peki dostinex kullanırken baş ağrınız veya bulantınız oluyor muydu ? Bende ciddi baş ağrısı yaptı
Ben çok stresliyimdir büyük ihtimalle ondan olduHayır herhangi bir yan etki yaşamadım ben üzerinde durmayın geçer inşallah
Ben de çok stresli günler geçirdim hala da devam ediyor… bugün kan verdim beta 140 çıktı adet gecikmesine göre düşük . Pazartesi tekrar kan vereceğim dış gebelik geçmişim var çok korkuyorum. Sağlıklı gebelik değil büyük ihtimalleGerçekten çok güçlü bir ilaç baş ağrısı ve bulantı yaptı bende doktor beni muane etti hem rahim ve vajina muanesi herhangi bir sıkıntı yok dedi sadece prolaktin yükselmiş 32 oda büyük stresten büyük ihtimalle çöm stres yaparım ben kimyasal gebelikten sonra daha çok yaptım çocuğum olmayacak diye
ÇBen de çok stresli günler geçirdim hala da devam ediyor… bugün kan verdim beta 140 çıktı adet gecikmesine göre düşük . Pazartesi tekrar kan vereceğim dış gebelik geçmişim var çok korkuyorum. Sağlıklı gebelik değil büyük ihtimalle
Ben de çok stresli günler geçirdim hala da devam ediyor… bugün kan verdim beta 140 çıktı adet gecikmesine göre düşük . Pazartesi tekrar kan vereceğim dış gebelik geçmişim var çok korkuyorum. Sağlıklı gebelik değil büyük ihtimalle
Umarım en kısa zamanda siz de sağlıklı bir gebelik yaşarsınız moralinizi bozmayınAllah gönlünüze göre versin isteyen herkese inşallahbende 5 ay önce bir kimyasal gebelik geçirdim yerleşme kanaması yaşadım ben öyle anladım hamile olduğumu ilk hamileliğimdi sonra tekrar uğraşıyoruz çocuk için
Pazartesi doktor kontrol var ilaçım bitti bakalım ne diyecek amin inşallahUmarım en kısa zamanda siz de sağlıklı bir gebelik yaşarsınız moralinizi bozmayın
Merhaba benim de prolaktin 40 çıkmıştı sonra dostinex kullandım 4e düştü. Galiba onun düşmesiyle gebe kaldım 4 aylıkken kalbi durdu karnımda. şimdi de deniyoruz ama olmuyor ya ovulasyon gününü kaçırdığım için ya da prolaktin seviyesiyle alakalı yine. O nedenle doktora gidip bi baktıracağım ama ilaç çok işe yarıyor hemen düşüyor canım endişe etme Allah yardımcımız olsun kucağımızı boş bırakmasın
Benimde prolaktin 72 çıktı ama ona rağmen doktorum bu ay aşılama yaptı deneyelim sonraki ay gebelik olmazsa ilaç başlarız dedi bu şekilde olunca gebelik olmaz mı acabaMerhaba benim de prolaktin 40 çıkmıştı sonra dostinex kullandım 4e düştü. Galiba onun düşmesiyle gebe kaldım 4 aylıkken kalbi durdu karnımda. şimdi de deniyoruz ama olmuyor ya ovulasyon gününü kaçırdığım için ya da prolaktin seviyesiyle alakalı yine. O nedenle doktora gidip bi baktıracağım ama ilaç çok işe yarıyor hemen düşüyor canım endişe etme Allah yardımcımız olsun kucağımızı boş bırakmasın