• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin yuksekligi

Prolaktin yuksekligi neden olur

• Gebelige engelmi

OY: 1 50,0%
  • Adet duzensizligim var

OY: 1 50,0%

• Ankete Katılan
    2

Handeyx

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2020
58
18
8
24
Merhaba arkadaslar kendimi bildim bileli adet duzensizligim var daha once gittim kadin dogum habi verip gonderdiler hep simdi evliyim 1 senelik ilk ay hamile kalmistim dis gebelik oldu dahada kalamadim hormon testi verdim dgerim 37 cikti onun disinda baska degerlerim yuksek degil bebek sahibi olmak istiyoruz ne yapicami bilmiyorum bu durumu yasiyanlar varsa benimle paylasabilirmi ilacla tedavi ediliyormus bildigim kadariyla gebelige adet duzensizligine engelmis bu yukseklikte bu deger dustuk sonra gebe kalabilirmiyim acaba yardimci olurmusunuz pp

Merhaba arkadaslar kendimi bildim bileli adet duzensizligim var daha once gittim kadin dogum habi verip gonderdiler hep simdi evliyim 1 senelik ilk ay hamile kalmistim dis gebelik oldu dahada kalamadim hormon testi verdim dgerim 37 cikti onun disinda baska degerlerim yuksek degil bebek sahibi olmak istiyoruz ne yapicami bilmiyorum bu durumu yasiyanlar varsa benimle paylasabilirmi ilacla tedavi ediliyormus bildigim kadariyla gebelige adet duzensizligine engelmis bu yukseklikte bu deger dustuk sonra gebe kalabilirmiyim acaba yardimci olurmusunuz pp
Polikistik over olabilir mi sizde..benim de yüksekti ama polikistik overim olduğu için ufak bi tıbbi destek aldım çocuk için şu an 4 yaşında bi oğlum var..olur inşalalh

Asiri yüksek degil degeriniz, doktorlar ilac verince deger tekrar normale donuyor.Yani hamilelige engel bir durum degil.Cnku sizinki cok yüksek değil

Prolaktin değeri çok hassas değişen bir değer. Azıcık ateşin çıksa yükselir. Verilerin güvenilir olması için bir kaç sefer daha yüksek çıkması gerekiyor.

9 kere tüp bebek tedavisi gördüğüm için biliyorum. Konu hakkında tek bilgim deneyimim.

Prolaktin yüksekliği stres kaynaklı bile olabiliyor. Dostinex zor bi ilaç ama kesinlikle düşürüyor. Benim 55 falandı ertesi ay da o şekilde çıkmıştı. Dostinexe başladım üstünden 7 yıl geçti en fazla 26-29 falan çıkıyor arada.

Bekarken olmuştu bende. Regl olmamıştım 2 3 ay prolaktin yüksek olduğu için. Hormon düzenleyici hap kullandım ve geçti. Doktorunuz tedavinizi ayarlayacaktır mutlaka.

Back