Gebeliğe Hazırlık Prolaktin yüksekliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
2 Yıldır çocuk istiyoruz prolaktinim yüksek ilaç kullanıyorum düşüyor ama ilacı bırakınca sonra tekrar yükseliyor ve doktor mr istedi ilaçlı emir çekindim hipofiz bezine baktılar bişi çıkmadı o da endokrinolojiye gönderdi iç hastalıkları diye geçiyormuş oraya gitsem bi tedavisi oluyor mu başından geçen oldu mu kafam çok karıştı

Bnmde yüksekti başta anlamadm ben normalde adet öncesi göğüs ağrım olsada çok acı olmazdı ama prolaktinim yükselince çok ağrı oluyo yürürken bile acıyo şuan gene öyle bnmde yükselmiş daha geçen ay ilaçla 2 ye kadar düşmüştü haşbuki sizdede öyle oluyormu

evet ilaçla o kadar düşüyor ama ilacı bırakınca artıyor yine

4 ay once adet duzensızlıgınden doktora gıttım proşlaktn 150 cktı mr cekndm bırsey cıkmadı ılaca basladım 32 ye dustu sonra 52 oldu tekrar basladım ılaca ve aynı zamnda hayıt otu kullandım bu surecte 2 ay duzenlı adet oldum 3. ay hamıle oldugumu ıgrendım hayıt otunu kullanabılırsınız hormonları duzenlıyor Allah gonlunuze gore versın stres yapmayın bu hormonu cok tetıklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…