Prolaktin yuksekligi ve hosimato triodi yasayanlar

Canim ovilasyon testi yumurtlama takip testi. Sitede de bunla ilgili forumlar var bu testle yumurtlamasinj takip etmis ve hamile kalanlar. Bakalim birde bunu denicem kismet artik

tatlım benım durumlarım karışık evlılıgım bıtmek uzere..cocugu aramız duzelsın dıye ıstıyodum daha cok,ama kısmet degılmıs

Canim simdi okudum noldu ki cok uzulduk inan cidden, ozelden mesj atmayi denedim ama beceremedim. Gercekten cok uzuldum

bosanmalımıyım?? adında konu açtım orda en basta bıraz bahsettım canım,kabataslak yazdım ıste parça parça...
daha yenı evlıyım ben 5bucuk ay oldu ama hep kaba hep aşağılama en sondada sıddet...kaldıramıyorum..ve ben ıstanbuldan dıyarbakırın bı ılcesıne köhne bi ilçeye geldim sevıp evlendim ama binpişmanım işte Zeynep....

malesef bende troidciyim .... nurtopu gibi birde nodülüm var bende 50 mg kullanıyorum.....

Canim gozun aydin.. Hamileymissin:)) okudugumda inana cok mutlu oldum, bu umutsuz gunlerde banada isik oldun.. Banada dua et senin dualarin kabul olur.. Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin..

Prolaktin yuksekligim ve hasimato troidim var. Bu durumda drlar hamileligin riskli oldugunj soyluyorlar,benzer durumda olanlar var mi?

Zeynepcim meraba,benim ozel durumumla ilgili mesajlasmistik hatirlarsan evlilikle ilgili.Bende hashimotoydum ozelden mesaj atamadim.Evliligim devam ediyoru cogu sey duzeldi halen deniyoruz ama bebek isini erteledik tabi ama ben yinede tsh icin rutin kontrolde prolaktine baktirdim adetin 2.gunu 31 cikti gelecek ay yine bakilacak tirois 1,30da ama ilacla duzeldi cok sukur...sende iyisin insallah ve beni hatirladini umuyorum :) bekliyorum haberlerini..

merhaba canım evet hatırlamaz olur muyum.. hatta seni merak da ettim.. iyi olmana cok sevındım. Allaha şukur.
canım ne yazık ki benim haşimato yanında endometriozis denilen bir hastalığım daha varmış. bu zaman zarfında aşılama denedik ama tutmadı. hala mücadele etmeye devam ediyorum.
biraz yorgun ve umutsuzum bu aralar.

slm kızlar ben de hashimoto luyum ve prolaktinim 34 tü. şimdi prolaktin 21 e düşmüş bu değerle hamile kalınır mı bi bilginiz var mı:44:

Benimde prolaktinim 86 cikti dostinex verdi 8 kapsul 2 ay kullanmalisin dedi ilk kutunun bitmesine daha var acaba ilk ay sonunda tekrar prolaktinime baktirmalimiyim bu prolaktin sinirlendiginde stres yaptiginda tansiyon gibi cikan bisey midir prolaktinimin oldugunu duyunca sakinlesecegime daha stresli oldum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada triodle ilgili hicbi bilgim yok tsh 3.98 cikmis degerim ne durumda acaba sizin nasil degerleriniz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Oncelikle gecmis olsun canim hastaligi bilmiyorum internetten baktim simdi pek biseh anlamadim ama iste bebek olmasina engel malesef peki nasil ogrendin canim..ayin 24nde adet gunum 26sinda yine gidecehim ben prolaktin icin bu hastalik varmi onada baktirayim.. asilama tutmamis cok uzuldum ya Rabbim hepimizie sabir ve sifa versin.Tsh dustu benim 1,30 ama prolaktin cikti 31 adetin 2.guju idi gecen ay..
Benim teyzemde asilama tup bebek 11 sene sonunda simdi 1 yasinda yegenimiz var tatlim istanbuldamiydin hatirlamiuorum ama zeynep kamildeki doktorlar gercekten cok iyi isinin ehli ozel hastane ozel muayene hepsine gitti teyzem ama yine devlet hastanesinde nasip etti Rabbim.. doktor adini ogrenir yazarim canim

Canim nasilsin gecen yazdim ama sanirim gormedin . Tup bebege bassladim. Sen napiosun

Canim nasilsin gecen yazdim ama sanirim gormedin . Tup bebege bassladim. Sen napiosun

Idare eder canim 19 mayista yazmistim ustte gorunuyor ama neyse canim insallah Rabbim bosa cikarmaz cabalari.. bende dostinex e basladim yarim hap ictim gecen 1ay icicekmisim..dusermi bilmiyorum. Tup bebek tedavsi nasil zormu

Idare eder canim 19 mayista yazmistim ustte gorunuyor ama neyse canim insallah Rabbim bosa cikarmaz cabalari.. bende dostinex e basladim yarim hap ictim gecen 1ay icicekmisim..dusermi bilmiyorum. Tup bebek tedavsi nasil zormu

Canim haklisin ucmusum ben:)
Valla zor tabi soni guzel olsun. Maddi manevi zor. Allah yardimcimiz olsun. Sen naptim asilama yada tup bebek var mi?

Canim haklisin ucmusum ben:)
Valla zor tabi soni guzel olsun. Maddi manevi zor. Allah yardimcimiz olsun. Sen naptim asilama yada tup bebek var mi?

Yok canim zaten daha 10 ay oldu evleneli tedavi baslamiyolar.. buarada adetim 3 gun gecikti betahcg 7,42 oldu sonra 12,12 oldu dun ama supheli gebelik dediler.. yine zor ve sabrin en lazim oldugu gunlerdeyim.. Rabbim sanada banada yardim etsin. Son durumun nedir?

Amin canim Allah yardimcimiz olsun.
Tup bebek tedavim kimyasal gebelik ile sonuclandi. Doktorumla gorusup ikinci tedaviye baslicaz insallah

Valla canim demem dogru olmaz ama benim tablo kimyasal diye bagiriyodu. 46/45/17/5 beta hcg degerlerim hep dusus.
Ama seninkilerde artis var. Rabbim can versin insallah

Hayirlisi diyelim canim napalim elden duadan baska bisey gelmez.. yarin tekrar baktiricam dua edelim birbirimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…