Prolaktin yuksekligi sonrası hamile kalanlar ??

Ebruskooo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2022
6
0
29
Merhaba arkadaşlar ben 8 aylık evliyim 6 ay korunduk iki aydır gebelik düşünüyorum 27 yaşındayım. Prolaktin değerim önce 13 çıktı sonra 350 çıktı bu yükseliş çok tuhafıma gitti bu kadar neden yükselmiş olabilir ? Böyle yüksek dege görüp hamila kalanlar var mı acaba ? Süreç nasıl işliyor ne kadar zmn alıyor açıkçası strese girdim ocean polysitol kullanıp bu konuda faydasını gören var mı ?

Eklentiler

• 16520073450294818924128531888110.jpg
    16520073450294818924128531888110.jpg
    96,4 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba arkadaşlar ben 8 aylık evliyim 6 ay korunduk iki aydır gebelik düşünüyorum 27 yaşındayım. Prolaktin değerim önce 13 çıktı sonra 350 çıktı bu yükseliş çok tuhafıma gitti bu kadar neden yükselmiş olabilir ? Böyle yüksek dege görüp hamila kalanlar var mı acaba ? Süreç nasıl işliyor ne kadar zmn alıyor açıkçası strese girdim ocean polysitol kullanıp bu konuda faydasını gören var mı ?
Bunu düşürüyorlar ilaç tedavisi ile. Başka bir sorununuz yoksa inş bebeğiniz olur

prolaktin her şeyden etkilenir . cinsel ilişki, memeye dokunma,stres vs. Kan vermeden önce bunlara dikkat ederek verin isterseniz. Ayrıca uyandıktan 2 saat sonra verilmeli. Ama 350de bianda yükseldi diyorsunux o da biraz garip. Siz bunlara dikkat ederek bi daha kan verin bence. Eğer yine yüksek çıkarsa nedeni de araştırılır.

Bunu düşürüyorlar ilaç tedavisi ile. Başka bir sorununuz yoksa inş bebeğiniz olur
Şuan bilinen yok çok şükür bı süt hormonum yüksek çıktı ergenlikten beri pkoyum zaten onunla barıştım artık ama bebek konusunda karşıma çıkmasi korkuttu beni

prolaktin her şeyden etkilenir . cinsel ilişki, memeye dokunma,stres vs. Kan vermeden önce bunlara dikkat ederek verin isterseniz. Ayrıca uyandıktan 2 saat sonra verilmeli. Ama 350de bianda yükseldi diyorsunux o da biraz garip. Siz bunlara dikkat ederek bi daha kan verin bence. Eğer yine yüksek çıkarsa nedeni de araştırılır.
Doktor dostinex başladı pazrtsi Perşembe günleri alıyorum bu hafta başladım daha beş yıl önce kullanmistim doktor kesmişti

Ebru hanim bende ayni problemi yasadim. Proktin yuksekligi ciddi onem tasiyan bir durumdur. Hipofiz adenomuna isaret eder. Sizi korkutmak istemem ama beyin ve sinir hastaliklari bolumune randevu alip hipofiz mr i cektirmenizi oneririm ki. Zaten doktorunuzda bunu isteyecktir.

Merhaba arkadaşlar benim prolaktin değerim 52 çıktı ve tiroid bezlerim çalışmıyor bu değerimde 4.6 çıktı doktorlarım şaşırdı bu duruma ve daha detaylı araştırma için endokrinoloji bölümüne sevk etti. Bu durum beni çok endişelendiriyor ve daha çok stres yapıyorum. 7 aydır hamile kalamiyorum. İlaç tedavisinden sonra duzelirmi acaba bilgisi olan arkadaşlar iletişime gecebilirmi.

Doktor dostinex başladı pazrtsi Perşembe günleri alıyorum bu hafta başladım daha beş yıl önce kullanmistim doktor kesmişti
Benden de mr istedi doktor dostinex ile düştü şuan çok normal seviyelerde çok şükür aşılama tedavisi yaptırdik hayırlısı ile bekliyorum dua edin lütfen 🤲

X