- Konu Sahibi kirmizigitar
uzun zamandir hormon testlerimi yaptiramadim, haziran ayinda test yaptirmaya gittigim doktorla kavga ettigimiz icin ciktim odasindan bakilamadi hicbirseye, sonraki adeti bekleyeyim dedim bir turlu gelemedi meger hamile kalmisim, sonra bebegimi kaybettim kurtaj oldum filan derken uzun zamandir adet olmuyorum bu yuzden de hormonlarimin degerleri ne haldedir bilemiyorum.
Yillar once pco teshisi kondugunda prolaktin hormonum cok yukselmisti, dostinex i kullandim dustu ama doktorum bana omur boyu bu hapi kullanman lazim demisti ben kendi kendime birakmistim.
Simdi tekrar yukseldi mi acaba bilmiyorum adet olmuyorum yine cunku. Prolaktin yuksekligi yasayanlar belirtileriniz neler oluyor?
Yillar once pco teshisi kondugunda prolaktin hormonum cok yukselmisti, dostinex i kullandim dustu ama doktorum bana omur boyu bu hapi kullanman lazim demisti ben kendi kendime birakmistim.
Simdi tekrar yukseldi mi acaba bilmiyorum adet olmuyorum yine cunku. Prolaktin yuksekligi yasayanlar belirtileriniz neler oluyor?