Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ölçmeden verilmez. Verilse bile sağlıklı bir karar olmaz. Sonucunuzu görmeden niye içmek istiyorsunuzKızlar doktorum 1 ay sonra tekrar ölçelim dedi ama ben ilaç kullanmak istiyorum gidip anlatsam doktor ilaç verir mi saplık ocagı
1 hafta önce ölçtürdüm 48 çıktı yüksekÖlçmeden verilmez. Verilse bile sağlıklı bir karar olmaz. Sonucunuzu görmeden niye içmek istiyorsunuz
Adet dönemi miydi1 hafta önce ölçtürdüm 48 çıktı yüksek
evet adet 3. günüydü bidahaki ay adeti beklemek istemedim hemde şehir dışına çıkıcaktım o zamanAdet dönemi miydi
48 e ilaç yazmamış olması enteresan gerçekten. Bence de yüksek. Gidip sağlık ocağında şansınızı deneyinevet adet 3. günüydü bidahaki ay adeti beklemek istemedim hemde şehir dışına çıkıcaktım o zaman
özel hastane çok rahat her gittiğimde binlerce para döküyorum ama çok yavaş ilerliyor48 e ilaç yazmamış olması enteresan gerçekten. Bence de yüksek. Gidip sağlık ocağında şansınızı deneyin
Özel hastanedeki randevunuzdan 1 hafta 10 gün falan geçmediyse gidip doktora ilacı isteyin bence. Bu süre içinde yeniden muayene parası alınmıyor.Şehirdışına çıkıyorum bir daha gelemem deyin.özel hastane çok rahat her gittiğimde binlerce para döküyorum ama çok yavaş ilerliyor
Alıyor benim hastane doktor ilacı vermiyor birdaha tahlil yapmam gerekiyor diyo belki strestem yükseldi diypr ama ben beklemek istemiyorum artık sağlık ocagında şansımı deniycemÖzel hastanedeki randevunuzdan 1 hafta 10 gün falan geçmediyse gidip doktora ilacı isteyin bence. Bu süre içinde yeniden muayene parası alınmıyor.Şehirdışına çıkıyorum bir daha gelemem deyin.
Bu doktorlarAlıyor benim hastane doktor ilacı vermiyor birdaha tahlil yapmam gerekiyor diyo belki strestem yükseldi diypr ama ben beklemek istemiyorum artık sağlık ocagında şansımı deniycem
malesef vermedi tahmin ettiğim gibiBu doktorlar
İnşaAllah halledersiniz
Devlet hastanesinde herhangi bi doktora gitseniz elinizdeki sonuçlarla ?malesef vermedi tahmin ettiğim gibi
randevu bulmaya çalışıyorum öyle yapıcam bakalım belki o verir kadın doğumdan randevu alırsam aslında beklerim ama sebebi buysa gebe kalmamanın diye beklemek istemiyorum hemen denemek istiyorumDevlet hastanesinde herhangi bi doktora gitseniz elinizdeki sonuçlarla ?
Evet haklısınrandevu bulmaya çalışıyorum öyle yapıcam bakalım belki o verir kadın doğumdan randevu alırsam aslında beklerim ama sebebi buysa gebe kalmamanın diye beklemek istemiyorum hemen denemek istiyorum
clife kullandım geçen ay ama işe yaradımı bilmiyorum bilmeden kullandım adetlerimde 33 32 günde olurdu glukofen kullandım insülin direnci için oda 28 düştü yumurtalıklarımda güzel sadece rahim filmi kaldı cesaret edince onuda yaptırıcamEvet haklısın
Ben de aynısını yapardım şahsen.
Adet olmayı engelliyor prolaktin. Benim bi kere 33e çıkmıştı. Clife kullandım ben. Onunla düşürmüştüm.
evet vermedi şansımı denedim ravdevu düşürmeye çalışıyorum bakalım gidicem o verir mi bilmiyorumSağlık ocağı vermez diye biliyorum kadın doğuma gidin geçmiş olsun
Ben çekildim aradan çıktıclife kullandım geçen ay ama işe yaradımı bilmiyorum bilmeden kullandım adetlerimde 33 32 günde olurdu glukofen kullandım insülin direnci için oda 28 düştü yumurtalıklarımda güzel sadece rahim filmi kaldı cesaret edince onuda yaptırıcam
Ama benim 1 yıldır olmuyor sizin hemen oldu mu60 ile doktorum vermedi ve ben o değerle hamile kaldım. Doktorunuz iyise onu dinleyin