Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım ve hala da kullanıyorum önceden haftada bır kere yarım alıyordum sımdı ıkı haftada yarım alıyorum ama bana bır şey yapmadı . Yıne ıstersenız doktorunuza danışın ama bence bırakmayın faydalı bır ılac düşürüyorKızlar prolaktin 54 çıktı dr. Dostinex verdi bir hafta Pazartesi ve perşembe olarak yarım yarım olarak bir hafta kullandım ama çok baş ağrısı yaptı bende bıraktım içmeyi sizce napmalıyım?
Canım şimdilik çocuk düşünmüyorum. Belki ekstradan korur bileÇocuk düşünmüyorsan adetin geç olur tek sıkıntı o. Yoksa prolaktin hapı içtiğin ertesi günü düşüyor. Test verdim ordan biliyorum
Merhaba ben çocuk düşünüyorum da benim süt hormonum 59 cıktı dostinex verdi korunmuyorum da hamile olma olasılığım var mı adet günüm gelmeden test yaptım bisey çıkmadı test için çok erken mı davrandım acaba fikir verir misiniz rica etsemÇocuk düşünmüyorsan adetin geç olur tek sıkıntı o. Yoksa prolaktin hapı içtiğin ertesi günü düşüyor. Test verdim ordan biliyorum
O hapı kullanırken korunmak gerektiğini biliyorum benMerhaba ben çocuk düşünüyorum da benim süt hormonum 59 cıktı dostinex verdi korunmuyorum da hamile olma olasılığım var mı adet günüm gelmeden test yaptım bisey çıkmadı test için çok erken mı davrandım acaba fikir verir misiniz rica etsem![]()