• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin yüksekliği dostinex

Bilgee_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2020
744
399
33
Kızlar prolaktin 54 çıktı dr. Dostinex verdi bir hafta Pazartesi ve perşembe olarak yarım yarım olarak bir hafta kullandım ama çok baş ağrısı yaptı bende bıraktım içmeyi sizce napmalıyım?

Kızlar prolaktin 54 çıktı dr. Dostinex verdi bir hafta Pazartesi ve perşembe olarak yarım yarım olarak bir hafta kullandım ama çok baş ağrısı yaptı bende bıraktım içmeyi sizce napmalıyım?
Ben kullandım ve hala da kullanıyorum önceden haftada bır kere yarım alıyordum sımdı ıkı haftada yarım alıyorum ama bana bır şey yapmadı . Yıne ıstersenız doktorunuza danışın ama bence bırakmayın faydalı bır ılac düşürüyor

Evet canım düşürüyor ama çok baş ağrısı halsizlik yaptı bende şimdilik çocuk düşünmediğim için bi zararının olucagını düşünmedim🤷🏼‍♀️ Sence olurmu zararı?

Çocuk düşünmüyorsan adetin geç olur tek sıkıntı o. Yoksa prolaktin hapı içtiğin ertesi günü düşüyor. Test verdim ordan biliyorum

Çocuk düşünmüyorsan adetin geç olur tek sıkıntı o. Yoksa prolaktin hapı içtiğin ertesi günü düşüyor. Test verdim ordan biliyorum
Canım şimdilik çocuk düşünmüyorum. Belki ekstradan korur bile 😄 Zatn bir hafta kullandım birazda olsa düşmüştür🤔

Merhaba benim prolaktin 58.48 di 2 tane doktora gittim 1. Doktor bi ilaç werdi düşmedi 2.doktora bugün gittim dostinex werdi sabah yarım yazıyo üstünde hergün kullanmamı soyledi düşürüyomu

Düşüyordur canım ama ben bıraktım kullanmayı çok yan etki yaptı cocukda düşünmediğim için bıraktım

Merhaba ben çocuk düşünüyorum da benim süt hormonum 59 cıktı dostinex verdi korunmuyorum da hamile olma olasılığım var mı adet günüm gelmeden test yaptım bisey çıkmadı test için çok erken mı davrandım acaba fikir verir misiniz rica etsem 💝

Merhaba ben çocuk düşünüyorum da benim süt hormonum 59 cıktı dostinex verdi korunmuyorum da hamile olma olasılığım var mı adet günüm gelmeden test yaptım bisey çıkmadı test için çok erken mı davrandım acaba fikir verir misiniz rica etsem 💝
O hapı kullanırken korunmak gerektiğini biliyorum ben🤷🏼‍♀️

Banada onu kullan dedi doktor ama ben her sabah yarım atıyorum hapı korunmama gerek olmadıgını soylemişti doktor

Back
X