prolaktin yüksek çıktı korkmalımıyım..

adyas

zihin fukara ise,fikir ukala olur..
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2015
967
1.845
113
39
Düzenli adet oluyorum,göğüslerimden süt falanda gelmiyo sadece aşırı şişmişti gecen ay bu ay daha az şikayetim var ama testte yüksek çıktı 60 normalmi dr.çok yüksek dedi ama korktum hamileliğe engelmi?bilenler bana cevap verin lütfen...

geçmiş olsun öncelikle.

60 evet yüksek ama 100 ve sonrasında korkmak lazım.

göğüslerinize çok dokunmayon. akıntı varsa zorlayıp çıkartmayın.

birde test öncesi cinsel ilişki , uykusuzluk yaşadıysabız oyüzden de yükselmiş olabilir.

devamlı yüksek çıkarsa hipofiz mrı çekilir

canım bende aynı drumdayım adetim düzenli göğsümden sütte gelmiyor.. 39 çıktı benimde
dostinex kullanıyorum 1 aydır
birde aslan pençesi kürü var ona başlayacağım
saraçoğlu düşürdüğünü söylüyor sende başlayabilirsin
birde stresten uzak durmaya çalış

canım bende aynı drumdayım adetim düzenli göğsümden sütte gelmiyor.. 39 çıktı benimde
dostinex kullanıyorum 1 aydır
birde aslan pençesi kürü var ona başlayacağım
saraçoğlu düşürdüğünü söylüyor sende başlayabilirsin
birde stresten uzak durmaya çalış
sagol canım azıcık korkmjuştum:))

geçmiş olsun öncelikle.

60 evet yüksek ama 100 ve sonrasında korkmak lazım.

göğüslerinize çok dokunmayon. akıntı varsa zorlayıp çıkartmayın.

birde test öncesi cinsel ilişki , uykusuzluk yaşadıysabız oyüzden de yükselmiş olabilir.

devamlı yüksek çıkarsa hipofiz mrı çekilir
sagol canım..

Göğüslerim sızlıyor ve süt geliyor.Ben de bugün test yaptırdım.
9,86 çıktı.çok şaşırtıcı :-)

Düzenli adet oluyorum,göğüslerimden süt falanda gelmiyo sadece aşırı şişmişti gecen ay bu ay daha az şikayetim var ama testte yüksek çıktı 60 normalmi dr.çok yüksek dedi ama korktum hamileliğe engelmi?bilenler bana cevap verin lütfen...
gecen ay benimde prolaktin yükseldi ilaç kullandım gecti sen hamileliğemi odaklandın

Testi bir kez daha tekrarlayın bu test saat 10 dan önce dinlenmiş olarak bakılmalı üstelik 2 gün cinsel ilişki yaşanmamış olmalı .
İlkte benimde yüksek çıkmıştı ama doktorum testi tekrarlattı ikincide düşmüştü.
Prolaktin yüksekliği gebeliğe engel olabiliyor.
Troid hastası olanlarda prolaktin yükselebiliyor.

odaklanırsan hiç olmuyo akışına bırak ben bu ay bakmayı bile düşünüyorum hayırlısı neyse o olsun vermiyorsa ya daha iyisini verecek yada hayırlısı bu üzülme hem odaklanırsan süt yükselirse süt korur derler allaha bırak

Testi bir kez daha tekrarlayın bu test saat 10 dan önce dinlenmiş olarak bakılmalı üstelik 2 gün cinsel ilişki yaşanmamış olmalı .
İlkte benimde yüksek çıkmıştı ama doktorum testi tekrarlattı ikincide düşmüştü.
Prolaktin yüksekliği gebeliğe engel olabiliyor.
Troid hastası olanlarda prolaktin yükselebiliyor.
evet canım tekrarladık 18.69 cıktı cok şkr

evet gecen ay cok takmıştım acaba hamilemiyim olacakmı eşim kızınca vaz gectımo_Obu ay normale döndm

Back