baronnes minik bir kalp büyütüyorum... Kayıtlı Üye 10 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi baronnes #1 merhaba aranızda değerlerime yorum yapacak olanınız varmı progesteron aklımı karıştırdı değerim düşükmü 1 eylülde sonucu dr a göstereceğim prolaktin===>16,33 progesteron =>5,76 tahlillerimi adetin 21. gününde yaptırdım
merhaba aranızda değerlerime yorum yapacak olanınız varmı progesteron aklımı karıştırdı değerim düşükmü 1 eylülde sonucu dr a göstereceğim prolaktin===>16,33 progesteron =>5,76 tahlillerimi adetin 21. gününde yaptırdım
Sare Lavinya En az 3 çocuk, Gökay & Aden & Kayra Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi baronnes #2 bu konuda kimsenin bilgisi yokmu?
HERSEYDUAUZERINE50 Ömrümün miladi Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi baronnes #3 Bende adetin 2 gunu yaptirdim sonuc 0.5
T tcetveli Popüler Üye Kayıtlı Üye 12 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi baronnes #4 kanikey .!.: merhaba aranızda değerlerime yorum yapacak olanınız varmı progesteron aklımı karıştırdı değerim düşükmü 1 eylülde sonucu dr a göstereceğim prolaktin===>16,33 progesteron =>5,76 tahlillerimi adetin 21. gününde yaptırdım Genişletmek için tıkla... Prolaktini adetin 3. Günü yaptirman gerekiyordu
kanikey .!.: merhaba aranızda değerlerime yorum yapacak olanınız varmı progesteron aklımı karıştırdı değerim düşükmü 1 eylülde sonucu dr a göstereceğim prolaktin===>16,33 progesteron =>5,76 tahlillerimi adetin 21. gününde yaptırdım Genişletmek için tıkla... Prolaktini adetin 3. Günü yaptirman gerekiyordu
baronnes minik bir kalp büyütüyorum... Kayıtlı Üye 13 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi baronnes #5 tcetveli .!.: Prolaktini adetin 3. Günü yaptirman gerekiyordu Genişletmek için tıkla... bunları 21. günü verdi ama
tcetveli .!.: Prolaktini adetin 3. Günü yaptirman gerekiyordu Genişletmek için tıkla... bunları 21. günü verdi ama
ahsen su Popüler Üye Kayıtlı Üye 19 Ağustos 2015 Konu Sahibi Konu Sahibi baronnes #6 kanikey .!.: bunları 21. günü verdi ama Genişletmek için tıkla... selam canım prolaktin normal çıkmış progesteron biraz düşük 10 üzerini normal değerlerde sayıyorlar progesteron 21 22 23 günlerde bakılabiliyor
kanikey .!.: bunları 21. günü verdi ama Genişletmek için tıkla... selam canım prolaktin normal çıkmış progesteron biraz düşük 10 üzerini normal değerlerde sayıyorlar progesteron 21 22 23 günlerde bakılabiliyor