Prolaktin ve karın ağrısı

Melis54328

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2024
6
1
Kızlar selam 1 aydır yaşadığım bir problemim var prolaktin değerim 37 kasık ağrısı ve mide bulantısı var 1 ay içerisinde 2 defa regl oldum böyle olan varmı acaba.

benim prolaktin değerim yüksekken aşırı bi baş ağrım vardı kafamı duvara vurduğumu hatırlıyorum ve bi ayda iki regl bende de olmuştu o dönem. ama benim 80lerde çıkmıştı. ilaç kullandım düzeldi dostinex adı

benim prolaktin değerim yüksekken aşırı bi baş ağrım vardı kafamı duvara vurduğumu hatırlıyorum ve bi ayda iki regl bende de olmuştu o dönem. ama benim 80lerde çıkmıştı. ilaç kullandım düzeldi dostinex adı
Dostinex bende kullandım. Ama şu kasık ağrısıyla mide bulantısının geçmemesi mahvetti beni

bi hafta ise yumurtlama da değildir bazen yumurtlarken nadir de olsa kanama olabiliyor o yüzden sordum. pcos olabilir gibi geldi fsh lh değerlerin nasıldı? geçmiş olsun ama yoğun kanama kansızlığa sebep olabilir adet düzenleyici herhangi bir ilaç vermedi mi dr? duphaston ya da herhangi bir doğum kontrol hapı kanamayı düzenlemek için

bi hafta ise yumurtlama da değildir bazen yumurtlarken nadir de olsa kanama olabiliyor o yüzden sordum. pcos olabilir gibi geldi fsh lh değerlerin nasıldı? geçmiş olsun ama yoğun kanama kansızlığa sebep olabilir adet düzenleyici herhangi bir ilaç vermedi mi dr? duphaston ya da herhangi bir doğum kontrol hapı kanamayı düzenlemek için
Teşekkür ederim Fsh 1.80 lh 3 sadece prolaktin için dostinex verdi. Başka herhangi bir şey vermedi. bana yine doktor yolu gözüktü 🥺

bence de bir başka dr görüşü öneririm fsh de bi tık düşük belki prolaktin düşünce kanama düzelir diye düşündü ama bu kadar kanamaya can mı dayanır

X