• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin ve fsh:((

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nisan2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2013
132
49
48
34
3 aydır Bebek istiyoruz ikinci ay prolaktin 31 çıktı bi bakalım belki düşer dediler sonraki ay 41 çıktı dostinex kullanıyorum fsh da 10.99 çıktı sınır değer acele etmelisin dedi doktor predictor işe yumurtlama testi yaptım ve çift çizgi gününü değerlendirdim ama bu ay da olmadı erken gebelik testi yaptım bugün çok üzülüyorum ben yaa :((((

Benimde prolaktin yüksek çıktı pko dedi doktor soğan kürü yapıyorum bal tarçın çörek otuna baslicam bugün soğan kürü bitince hayit otu icicem tüm kadın hormonlarını düzenliyormus bu arada doktor bana da dostinex verdi ve duphaston

ibrahim saracoglunun onerdigi testere disli aslanpencesi icebilrsen epey bi faydasini gorursun 1 ay sabah aksam ben denedim dustu ancak gebelik dusunmedigim bi zamanda prolaktin hormonum yuksek oldugu ogrendim kilo vermemi etkilyormus o sebwpten tahlil yapmistik sonradan bi kur sayesinde tekrar gittigimde dusmustu

ibrahim saracoglunun onerdigi testere disli aslanpencesi icebilrsen epey bi faydasini gorursun 1 ay sabah aksam ben denedim dustu ancak gebelik dusunmedigim bi zamanda prolaktin hormonum yuksek oldugu ogrendim kilo vermemi etkilyormus o sebwpten tahlil yapmistik sonradan bi kur sayesinde tekrar gittigimde dusmustu
Kürü düstükten sonra tekrarladın mı peki? Benim de o kürle düstü ancak yine yükselmiş gibi geliyor adetim azaldı cünkü ama daha 1 ay olmustu düseli

Merhaba bndede prolaktin 33 çikti regl de 8 gun gecikti 5 gun onceki testte doktor geç dollenme olabilir bekleyelim dedi çunki reglim hic gecikmezdi .az once açik pembe bir sivi geldi regl olacam diye çok korkuyorum .aranizda boyle bir durum yaşayan var mi arkadaşlar

Back