How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

prolaktin ve çocuk:(

_Elifceee_

Guru
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2011
260
4
318
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ben 20 yaşındayım adet düzensizliği ile gittiğim doktor benim prolaktinim yüksek olduğunu ve beyinde hipofiz adenomu tespit ettiler 2-3 doktora gittim nerdeyse hepsi ameliyat olmazsan çocuğun olmaz dediler ve şuan evli değilim ama 8 ay içinde evleneceğim.Acaba korunsam mı yoksa direk çocuk yapmaya denemeye başlasam mı bu yüzden çocuğu olmayan ameliyat olan var mı bilgi verirseniz çok mutlu olurm

benim ergenlikte olmuştu aynı durum bana ilaç tedavisi verdi doktor 6 ay dostinex mi neydi bir ilaç kullandım bu baskılar düzene girer tedavi sonunda tekrar mr çekip bakalım hipofize dedi ama ben tedaviden sonra hiç gitmedim doktora geçen sene de gebe kaldım heralde geçmiş olsa gerek şuanda da prolaktin seviyem iyi düzeyde

benim ergenlikte olmuştu aynı durum bana ilaç tedavisi verdi doktor 6 ay dostinex mi neydi bir ilaç kullandım bu baskılar düzene girer tedavi sonunda tekrar mr çekip bakalım hipofize dedi ama ben tedaviden sonra hiç gitmedim doktora geçen sene de gebe kaldım heralde geçmiş olsa gerek şuanda da prolaktin seviyem iyi düzeyde

çok sevindim cnaım llahb hayırlısıyla sonunu getirsin inş.bnde dostınex kullandı ama bi düşüyor bi çıkıyorr bnm kafadaki soru ise caba korunmalımıyım yoksa direk denemelimiyim

çok sevindim cnaım llahb hayırlısıyla sonunu getirsin inş.bnde dostınex kullandı ama bi düşüyor bi çıkıyorr bnm kafadaki soru ise caba korunmalımıyım yoksa direk denemelimiyim
en azından düzenini oturtana kadar bir kaç ay korun bence yani bebek zor olsa bile bir kaç ayla çok şey kaybetmiş olmazsın ama zaten prolaktin yüksekken çocuk olmaz diye birşey yok süt korur denmesinin sebebi prolaktinin gebeliği önlemesi ama çocuk emzirirken de ona güvenip korunmayıp hemen gebe kalan birsürü insan duydum hatta gördüm bizzat yakın çevremde

Back