Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam canım, benim bir arkadaşım kürtaj sonrası yükselme yaşamıştı. Aylarca hamile kalmadı. Prolaktin testi yüksek çıktı. İlaç ile bir ay da hamile kalmıştı şimdi bir yaşında. Darısı bizeSelam arkadaşlar benim prolaktin süt hormonum yüksek çıktı ve gebe kalmayı engelliyormuş doğal yolla bildiğiniz tedavi var mı ya da benim gibi olan var mı ne yapmam gerekiyor. Benim ki 30. Normal sonucu kaç bilen var mı?
Selam canım, benim bir arkadaşım kürtaj sonrası yükselme yaşamıştı. Aylarca hamile kalmadı. Prolaktin testi yüksek çıktı. İlaç ile bir ay da hamile kalmıştı şimdi bir yaşında. Darısı bize
Bende 3ay önce düşük yaşadım ve hamile kalmadım. Bende süt hormonu baktırmak istiyorum. Her hangi bir şey hissediliyor mu çıkması veya inmesi ile ilgili?
Benim prolaktin 40 tı. Doktor agnucaston diye bir hayıt hapı verdi hiç faydası olmadı. Bende bu ay testere dişli aslan pençesini denedim 1 hafta anca icmisimdir göğsümden süt geliyordu kesildi sanırım aslan pençesi prolaktinimi düşürdü. Regl 7 gün. Geçti 3 gündür midem bulantm var yanmayla beraber. Bugün ayağa kalkarken gözlerim karardı.basim çok fazla dönüyor bugün hiç gecmeksizin ayaklarımı yukarı diktim yattım biraz rahatladım. Kasiklarimda çok fena bıçak batiyo hissi var sağa sola dönerken biraz şiddetli gülerken falan. Regl düzensiz olunca test yapmak istemiyorum negatif gorecem diye. Beklemedeyim hayırlısı
Dayanamadım bugün yaptırdım 60 çıktı. Göğüsten süt gelme falan da olmadı bende. Düşük sonrası adet dönemimde şişen göğüslerim 3 aydır hiç bir şişme hassasiyet yok. Beni şüphelendırdi ve doğru imiş. Yarın doktora gideceğim inş
Tsh normal çok şükür ama prolaktin çok çıkmış. Tamamen doktorun suçu. Yapmadı resmen kendim akıl edip yaptırdımGit canim.git benimde 43 troide bagli tsh 8 ameliyatliyim guatr dozaj yetersiz gelmis galiba ilacin.. Tsh ve prolaktin dusuk olmali gebelik icin
Tsh normal çok şükür ama prolaktin çok çıkmış. Tamamen doktorun suçu. Yapmadı resmen kendim akıl edip yaptırdım![]()
Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım Rabbim yardımcımız olsunBen her ay endokronojideyim bana doktor cinsel iliski olmadan baktie dedi.prolaktine carsamba gitcem
Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım Rabbim yardımcımız olsunBen her ay endokronojideyim bana doktor cinsel iliski olmadan baktie dedi.prolaktine carsamba gitcem
Inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım Rabbim yardımcımız olsun
Amin canım inşallah. Rabbim herkese nasip etsin hayırlı sağlıklı evlatlar. Evet dusursun diye verdi hiç faydası olmadı süt geldi hep. Testere dişli Aslan pençesi kesinlikle tavsiye ediyorum 1 hafta anca icmisimdir faydasını hemen gördüm şükürler olsun.İnsallah insallah insallah hamilesindir canim ya insan cok uzuliyo insallah sen sevinirsinn canim benim..doktor hayit hapini prolaktin dussun diye mi verdi
Selam canım, benim bir arkadaşım kürtaj sonrası yükselme yaşamıştı. Aylarca hamile kalmadı. Prolaktin testi yüksek çıktı. İlaç ile bir ay da hamile kalmıştı şimdi bir yaşında. Darısı bize
Bende 3ay önce düşük yaşadım ve hamile kalmadım. Bende süt hormonu baktırmak istiyorum. Her hangi bir şey hissediliyor mu çıkması veya inmesi ile ilgili?
Bende kullandım dostinex mayis atında dun hormon testi yaptırdım normal degerdeydi ancak adet günümde yapılmadı bu kez ne derece doğru bilemedim bana kalırsa yine yükseldi göğüslerim sis sis ve damarlarim çok belirdi hayıt hormonları dengeler diyorlar ama sut yapıcı özelliği de var bende başlayıp başlayıp bırakıyorum sanırım bu konuda testere dişli aslan pençesi daha iyi birde nane yükseltiyorCanim benim de 32 çıkmıştı.Sınır 23 sanırım.Doktor çok yüksek değil demişti.Sadece iki haptan oluşan dostinex verdi. Bu yeter düşürmeye dedi.Sana doktorun ilaç vermedi mi?Genelde dostinexi veriyorlar o cok etkili hemen düşürüyormuş.Aslında doktor bana daha yüksekle hamile kalan var engel degil ama geciktirir demişti.Ben düşsün diye hayıt ekstrakti iciyorum.Hayit hormonlari dengeliyormus.Arastir istersen.Incir, üzüm, dereotu bunlari yememeye çalış bunlar da yukseltiyormuş.Stresle alakalı bir hormon stresten uzak durmaya çalış
Umitlendirmeyim ama baya baha hamilelik belirtileri hadi inşallah diyelim hayırlısı ile..Benim prolaktin 40 tı. Doktor agnucaston diye bir hayıt hapı verdi hiç faydası olmadı. Bende bu ay testere dişli aslan pençesini denedim 1 hafta anca icmisimdir göğsümden süt geliyordu kesildi sanırım aslan pençesi prolaktinimi düşürdü. Regl 7 gün. Geçti 3 gündür midem bulantm var yanmayla beraber. Bugün ayağa kalkarken gözlerim karardı.basim çok fazla dönüyor bugün hiç gecmeksizin ayaklarımı yukarı diktim yattım biraz rahatladım. Kasiklarimda çok fena bıçak batiyo hissi var sağa sola dönerken biraz şiddetli gülerken falan. Regl düzensiz olunca test yapmak istemiyorum negatif gorecem diye. Beklemedeyim hayırlısı
Hamileyim canım şükürler olsun. Keseyi görmeyi bekliyorum Allah'ın izniyleUmitlendirmeyim ama baya baha hamilelik belirtileri hadi inşallah diyelim hayırlısı ile..