- 21 Mart 2014
- 129
- 25
- 48
- Konu Sahibi Sarayhelvasi
-
Evet olabilir sut hormonu olduğu icin gebeligi engelliyor.Ama kesin bundan dolayidir denmez daha yuksekle hamile kalanlar da varArkadaşlar merhaba.. bugün reglimin 3.günü doktor hormon testi istemişti kan verdim, prolaktin seviyem 40gebelik olmuyordu 3 aydır sizce sebebi bu mu? Daha doktora gidemedim sonuçları göstermek için
32 yle bana doktor ilac verdi bana .Dostinexti toplam 2 hapti bunla düşer hemen dedi.Bence baska bir doktora tekrar görününBenim 36 çikmisti drum ilaç vermedi acaba dr mu degistirmeliyim
Merhaba canım. Ben de 3-4 ay önce düşük yaşadım. Onun sonrası prolaktin 59 çıktı. Hamile de kalmadım bu sürede. Su an ilaç kullanıyorum. Parlodel diye. Süt hormonu gebelik oluşmasını büyük oranda engelliyor. Senin düşük vs bsy oldu muArkadaşlar merhaba.. bugün reglimin 3.günü doktor hormon testi istemişti kan verdim, prolaktin seviyem 40gebelik olmuyordu 3 aydır sizce sebebi bu mu? Daha doktora gidemedim sonuçları göstermek için
yok olursa ilk gebeliğim olacak ...Merhaba canım. Ben de 3-4 ay önce düşük yaşadım. Onun sonrası prolaktin 59 çıktı. Hamile de kalmadım bu sürede. Su an ilaç kullanıyorum. Parlodel diye. Süt hormonu gebelik oluşmasını büyük oranda engelliyor. Senin düşük vs bsy oldu mu
Çok zor işler bunlar aylardir ne çektim ben bilirim. Hepsi stresten. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallahyok olursa ilk gebeliğim olacak ...doktorum 3 ay boyunca ölçtür ondan sonra bakarız reis ilaç durumuna Çünkü prolaktin hormonu çabuk inip çıkarmış. Pazartesi de rahim filmi çekilecek Onun sonrasında sakinleş bi tatile git eşinle falan dedi.
Cektirecegin yer agri kesici ve antibiyotik yazmadi mi?Peki ağrı kesici olarak ne içeyim arkadaşlar?bulunduğum şehir küçük bi şehir sadece bi yerde çekiliyor özelde... devlette de yok.?
Hayır git çektir dedi devlet hastanesindeki doktor. Özel emar merkezi de pazartesi öğlen 12.20ye randevu verdi işten çıkıp öğle arası gidicem. DüşününCektirecegin yer agri kesici ve antibiyotik yazmadi mi?
Ayyy canim bozma moralini.Fiyat olarak cok uygun.Anestezili değil sanırım.Ben de çekilmeden once burada okumuştum onlem amacli agri kesici içenler vardı.Sen de bir tane icersin cekilmeden önce.Bana kadin dogum uzmani cekilmeden bir gece önceden antibiyotik verdi çekilmeden yarim saat once de agri kesici icmemi söyledi.Yazdığı agri kesici daha once hic kullanmadigim bir agri kesiciydi.Yoksa sana isim verirdim ama inan hangisiydi bilmiyorum.Istersen o merkezi ara bi sor agri kesici filan almam gerekiyor mu diye.Hayır git çektir dedi devlet hastanesindeki doktor. Özel emar merkezi de pazartesi öğlen 12.20ye randevu verdi işten çıkıp öğle arası gidicem. Düşünün300₺ fiyat. Direkt gidip yaptırılır mı ya?
Arkadaşlar merhaba.. bugün reglimin 3.günü doktor hormon testi istemişti kan verdim, prolaktin seviyem 40gebelik olmuyordu 3 aydır sizce sebebi bu mu? Daha doktora gidemedim sonuçları göstermek için
Ama hormon testi adetin 3.günü yapılmıyor mı canımCanim ben adetken olcturdum 43 cikti doktor bana dedi ki adetin bitsin cinsel.iliskiye girmeden tekrar olctur 18 cikti tekrar olctur
Anesteziyi yarın gidip sorucam.. ama anestezi yaptırmayım diyorum o bölgeye dişimi sıkıp dayanayım dedimAyyy canim bozma moralini.Fiyat olarak cok uygun.Anestezili değil sanırım.Ben de çekilmeden once burada okumuştum onlem amacli agri kesici içenler vardı.Sen de bir tane icersin cekilmeden önce.Bana kadin dogum uzmani cekilmeden bir gece önceden antibiyotik verdi çekilmeden yarim saat once de agri kesici icmemi söyledi.Yazdığı agri kesici daha once hic kullanmadigim bir agri kesiciydi.Yoksa sana isim verirdim ama inan hangisiydi bilmiyorum.Istersen o merkezi ara bi sor agri kesici filan almam gerekiyor mu diye.
Ama hormon testi adetin 3.günü yapılmıyor mı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?