• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Prolaktin seviyesi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sarayhelvasi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2014
129
25
48
Arkadaşlar merhaba.. bugün reglimin 3.günü doktor hormon testi istemişti kan verdim, prolaktin seviyem 40 :( gebelik olmuyordu 3 aydır sizce sebebi bu mu? Daha doktora gidemedim sonuçları göstermek için :(

Arkadaşlar merhaba.. bugün reglimin 3.günü doktor hormon testi istemişti kan verdim, prolaktin seviyem 40 :KK43: gebelik olmuyordu 3 aydır sizce sebebi bu mu? Daha doktora gidemedim sonuçları göstermek için :KK43:
Evet olabilir sut hormonu olduğu icin gebeligi engelliyor.Ama kesin bundan dolayidir denmez daha yuksekle hamile kalanlar da var

yuksek ihtimalle ondan olmuyordur, merak etme dostınex diye bir hap verecektır sana onla hemen düşüer , inşallah başka sorun çıkmaz , geçmiş olsun canım

Arkadaşlar merhaba.. bugün reglimin 3.günü doktor hormon testi istemişti kan verdim, prolaktin seviyem 40 :KK43: gebelik olmuyordu 3 aydır sizce sebebi bu mu? Daha doktora gidemedim sonuçları göstermek için :KK43:
Merhaba canım. Ben de 3-4 ay önce düşük yaşadım. Onun sonrası prolaktin 59 çıktı. Hamile de kalmadım bu sürede. Su an ilaç kullanıyorum. Parlodel diye. Süt hormonu gebelik oluşmasını büyük oranda engelliyor. Senin düşük vs bsy oldu mu

Merhaba canım. Ben de 3-4 ay önce düşük yaşadım. Onun sonrası prolaktin 59 çıktı. Hamile de kalmadım bu sürede. Su an ilaç kullanıyorum. Parlodel diye. Süt hormonu gebelik oluşmasını büyük oranda engelliyor. Senin düşük vs bsy oldu mu
yok olursa ilk gebeliğim olacak ... :( doktorum 3 ay boyunca ölçtür ondan sonra bakarız reis ilaç durumuna Çünkü prolaktin hormonu çabuk inip çıkarmış. Pazartesi de rahim filmi çekilecek Onun sonrasında sakinleş bi tatile git eşinle falan dedi.

yok olursa ilk gebeliğim olacak ... :KK43: doktorum 3 ay boyunca ölçtür ondan sonra bakarız reis ilaç durumuna Çünkü prolaktin hormonu çabuk inip çıkarmış. Pazartesi de rahim filmi çekilecek Onun sonrasında sakinleş bi tatile git eşinle falan dedi.
Çok zor işler bunlar aylardir ne çektim ben bilirim. Hepsi stresten. Hayırlı sonuçlar alırsın inşallah

Peki ağrı kesici olarak ne içeyim arkadaşlar? :( bulunduğum şehir küçük bi şehir sadece bi yerde çekiliyor özelde... devlette de yok.?

Hayır git çektir dedi devlet hastanesindeki doktor. Özel emar merkezi de pazartesi öğlen 12.20ye randevu verdi işten çıkıp öğle arası gidicem. Düşünün:KK43: 300₺ fiyat. Direkt gidip yaptırılır mı ya?
Ayyy canim bozma moralini.Fiyat olarak cok uygun.Anestezili değil sanırım.Ben de çekilmeden once burada okumuştum onlem amacli agri kesici içenler vardı.Sen de bir tane icersin cekilmeden önce.Bana kadin dogum uzmani cekilmeden bir gece önceden antibiyotik verdi çekilmeden yarim saat once de agri kesici icmemi söyledi.Yazdığı agri kesici daha once hic kullanmadigim bir agri kesiciydi.Yoksa sana isim verirdim ama inan hangisiydi bilmiyorum.Istersen o merkezi ara bi sor agri kesici filan almam gerekiyor mu diye.

Canim ben adetken olcturdum 43 cikti doktor bana dedi ki adetin bitsin cinsel.iliskiye girmeden tekrar olctur 18 cikti tekrar olctur

Ayyy canim bozma moralini.Fiyat olarak cok uygun.Anestezili değil sanırım.Ben de çekilmeden once burada okumuştum onlem amacli agri kesici içenler vardı.Sen de bir tane icersin cekilmeden önce.Bana kadin dogum uzmani cekilmeden bir gece önceden antibiyotik verdi çekilmeden yarim saat once de agri kesici icmemi söyledi.Yazdığı agri kesici daha once hic kullanmadigim bir agri kesiciydi.Yoksa sana isim verirdim ama inan hangisiydi bilmiyorum.Istersen o merkezi ara bi sor agri kesici filan almam gerekiyor mu diye.
Anesteziyi yarın gidip sorucam.. ama anestezi yaptırmayım diyorum o bölgeye dişimi sıkıp dayanayım dedim :( arveles içer giderim olmadı?

Back