Gebeliğe Hazırlık Prolaktin, progesteron sonuclari yardım ricası

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Tuana_777

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2017
24
5
Merhabalar,
Gebelik için başvurdugum doktor aşağıdaki testi istedi ancak araya bayram girdiği için gösteremedim sonucları. Meraktan sardı beni, anlayan ve yorum yapan olur mu?

Progesteron 1,6 (folikuler <0,89; ovuler <12,0, luteal <23,9)
Prolaktin 21,7
Norm: 4,8-23,3

Çook teşekkürler

Can'ım yumurtan daha çatlamamış.Prolaktin Degerin de normal

Yumurtan çatlamamış 21. Gün adetlerin arasının uzun oldugunu anlıyorum ordan.Prolaktin degeri normal ama.Büyük ihtimalle de daha adet kanaman gelmedi

Hamile kalmak için doktora başvurdum. Doktor verd testi, o arada polip çıktı vs testi gösteremedim. Bu forumu okuyunca progesteron düşüklüğü kısırlık demek gibi anladım. Sanki yımurtam olmuyor gibi regl olmama ragmen. Belki de bitmiş. Kafam karıştı, haftaya randevu alabildim ancak beni anlarsınız belki, kafamı çok kurcalıyor, endişelenmekte haklı mıyım bilemedim.@1s3m
Yani ovulasyon dönemi olmasına ragmen progesteron düşük degil mi? Yumurtasız regl mi.
Bilemedim

Sevgiler

Yumurtan büyümüş ve çatlamıştır ancak sonrasında düştüğü için progesteron degeri hamileliği de olumsuz etkilemiş belki de düşük yaşamışsındır.Yumurtlama sonrası progesteron takviyesi yapılmalı düşük oldugu için tutunamayan düşme olmuş olabilir.

Hamilelik durumum yok zaten, sadece durum degerlendirmesi için istedi doktor.
Ben de düşük çıkınca deger, yumurtlama donemi olmasına ragmen, kısırlık mı var diye düsündüm. Yumurtlama bozuklugu

Canim mrb benim de 23. Gun progesteron degerim 6.34 cikti bana dusuk geldi ama doktorum normal dedi anlamadim benimle ayni durumda olan var mi

Benimde 21.gün 8.2 çıktı progesteron ne anlamda oluyor ki catlamismi oluuor

Mrhblar ben de 6 aydır tedavi görüyorum ama doktorum bana bu testlerin hiç birini yaptırmadı adetlerin düzenli normaldir değerlerin dedi sadece e2 değerime bakıyor merak ettim sizlerde adet düzensizliği mi var acaba

Benim adetim de hiç sekmez ama prolaktinim baya yüksekti. Bakması gerekir bence

Benim adetim de hiç sekmez ama prolaktinim baya yüksekti. Bakması gerekir bence

Bana adetimin 3. Gunu bazen kan testi yaptırıyor aldığım sonuçta da hep e2 yazıyor iki ay önce prolaktinin yükseliyor dedi dostinex yazdı neye gore yazdı anlayamadım ben çok istiyorum doktorumu değiştirmeyi de eşim bu doktorda israrci bu ay aşılamam tutmazsa mecbur degistiricez doktoru tüp bebek için bakalım
Saol cevabın icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…