- 18 Aralık 2016
- 362
- 71
- 48
merhabalar 29 yaşındayım yaklaşık 4 yıldır evliyim ve yaklaşık 1 buçuk yıldır bebek istiyorum çocuk yapmaya karar verdikten sonra 5. Ayda olmayınca doktira gittim jinekolojik muayene oldum smear testi yaptı doktor sıkıntı yok dedi. Sonra 1 yıl dolunca adetliyken başka doktora gittim ve polikistik over dedi hormon tahlili yaptı hepsi normal çıktı sadece prolaktin 33 çıktı ve benim kendimi bildim bileli adetlerim çok düzenli dır gününde olur. Neyse doktor bu prolaktin yüksekliği gebelige engel oluşturmaz dedi ve ilaç vermedi yumurta takibi yaptı yumurtam kendiliğinden gelişti catlatma iğnesi oldum tutmadı doktorum bu sefer rahim filmi çekti geçen ay ve tuplerim temiz çıktı ve o ay da hamile kalamadım bu arada eşimin sperm testi de normal çıktı. Benim kafama takılan prolaktin yüksekliği için ilaç kullanmalı miyim doktorum ısrarla yazmıyor adet olmadığım zaman gittiğimde pko görünmedi ve hormonlar da temiz çıktı benim bu süreçten sonra ne yapmam gerekiyor doktoru değiştirmeli miyim ilaç kullanmalı miyim ilginiz için teşekkürler şimdiden.