K Kapi Yeni Üye Kayıtlı Üye 7 Mart 2021 1 1 1 22 7 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Kapi #1 Benim prolaktin hormunum 43 çıktı ve hamile kalmak istiyorum doktor ilaç yazmadı prolaktin hormunum yüksek olupta hamile kalan varmı
Benim prolaktin hormunum 43 çıktı ve hamile kalmak istiyorum doktor ilaç yazmadı prolaktin hormunum yüksek olupta hamile kalan varmı
gulayseT Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Şubat 2021 1.029 738 53 28 21 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Kapi #2 Kapi .!.: Benim prolaktin hormunum 43 çıktı ve hamile kalmak istiyorum doktor ilaç yazmadı prolaktin hormunum yüksek olupta hamile kalan varmı Genişletmek için tıkla... Benımde 45 dostınex kullanıyorum
Kapi .!.: Benim prolaktin hormunum 43 çıktı ve hamile kalmak istiyorum doktor ilaç yazmadı prolaktin hormunum yüksek olupta hamile kalan varmı Genişletmek için tıkla... Benımde 45 dostınex kullanıyorum
S Saripapatya Aktif Üye Kayıtlı Üye 30 Aralık 2020 102 48 28 35 21 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Kapi #3 Kapi .!.: Benim prolaktin hormunum 43 çıktı ve hamile kalmak istiyorum doktor ilaç yazmadı prolaktin hormunum yüksek olupta hamile kalan varmı Genişletmek için tıkla... Neden ilac vermediki?
Kapi .!.: Benim prolaktin hormunum 43 çıktı ve hamile kalmak istiyorum doktor ilaç yazmadı prolaktin hormunum yüksek olupta hamile kalan varmı Genişletmek için tıkla... Neden ilac vermediki?