prolaktin hormonuna deva...

hiiilal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2015
40
14
37
Merhaba Arkadaşlar...
bu gün prolaktin hormonu ile ilgili araştırma yaparken bazı besinlerin bu hormonu yükselttiği tesbitedilmiş. bunlar;
1. Üzüm beyaz - siyah - mor (kuru yada taze)
2. İncir (kuru yada taze)
3. Dere otu
4. Maden suyu

bu hormondan dolayı hipofiz bezinde 1-2 milim adenom gelişmiş ise bunu için karabaş bitkisi önerilmekteymiş.
eğer ki doktorlarınız hiporfiz bezinizde adenon gelişiminde bir problem görmemiş sadece prolaktin hormon yüksekliği değerlerinde yükseklik gördü ise o zaman şifalı bitki olarak testere dişli aslan pençesi çayını günde iki defa kullanmanız gerekmektedir.

Arkadaşlar adetim düzenli 24-25 günde bir oluyorum doktora gittim tek sorun prolaktinim yüksek çıktı 40.39 ilaç vermeyeyim bi kaç ay daha takip edelim dedi rahim filmi de çekildim fakat bilmiyorum acaba testere dişli aslan pençesi bitkisi aldım başlasam mı içmeye?

bence başla canım çünkü yuksek cıkmış , bu ay kullan diğer ay tekrar baktır sonuçlarına , yaşın kaç olursa olsun
öyle boşu boşuna 4-5 ay bekleme ,

Kadin doguma gittim hormonlarima baktirmak istedim bana sadece fs, lh ve e2 hormonuma baktilar neden prolaktin yada amlh da bakmadilar anlamadim yaaa
Prolaktin yukselirse fsh da yukselir mi kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…