• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktin hormonum yüksek cıktı:(

ezgimm87

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2010
141
3
46
Erzurum
arkadaslar sac dökülmesi için doktora gittim hormon testi istedi benden. demir eksikliği varmıs ama tesadüfen prolaktin hormonumun 28,10 yani sınırda olduğunu da öğrenmiş oldum. kadın doğum doktoruna gitmelisin hemen dedi. pazartesiye randevu aldım. ama dünden beri uykularım kactı. bu horrmon yüksek olunca hamile kalmak zor oluyormus diye okudum nette:( su an cocuk düşünmüyoruz ama ilerisi için korkuyorum. ilac tedavisi de epey yıpratıcı bir sürecmiş. benim gibi yüksek olup tedavi gören var mı?

arkadaslar sac dökülmesi için doktora gittim hormon testi istedi benden. demir eksikliği varmıs ama tesadüfen prolaktin hormonumun 28,10 yani sınırda olduğunu da öğrenmiş oldum. kadın doğum doktoruna gitmelisin hemen dedi. pazartesiye randevu aldım. ama dünden beri uykularım kactı. bu horrmon yüksek olunca hamile kalmak zor oluyormus diye okudum nette:( su an cocuk düşünmüyoruz ama ilerisi için korkuyorum. ilac tedavisi de epey yıpratıcı bir sürecmiş. benim gibi yüksek olup tedavi gören var mı?

geçmiş olsun arkadaşım.Bu konuda pek bi bilgim yok ama tedavi edilecek bir durumdur üzülmeyin.Benimde bu aralar dökülmem başladı benide korku sardı şimdi :18: :18: :18: saç dökülmesinden hariç belirtiniz varmıydı? :26:

çokta yüksek değilmiş prolaktinin..çok değişken bi hormon zaten gün içinde artabiliyor sinir stres yada yolda giderken birisi göğsüne çarpsa bile yükselebiliyormş doktor söyledi bana benimde yüksek çıkıyor 50-70 çıktığı oldu dostinex kullandım 1ayda düştü çok dert edilck bişi değil cnm takma kafana..saç dökülmende demir eksikliğinden olabilir o da çoğu kadında var bnde demir eksikliği anemisi olmştu küçük şurupları oluyo 1ayda herşey yoluna giriyo rahat ol özellikle çocuk istiyosan kafan rahat olsun hormonlarında inan düzene girer..doğum kontrol hapı kullanıyorsan o da arttırabilir prolaktini

28 çok yüksek bi değer değil. zaten ilaçla da kontrol altına alınabilir ama bence bi kadın doğumcu yerinbe bi endokrinologa başvursan daha iyi olur onlar sebeplerini daha detaylı araştırıyor. ben adet düzensizliği ile gitmiştim kadın doğumcuma benimde prolaktinim yüksek çıkmıştı 89 larda falandı. kadın doğumcum endokrine yönlendirmişti

Back