kadınlar da hipofiz bezine bağlı bir sorun yoksa yani adenomlar ufak tefek kisteler yoksa prolaktin stresre bağlı değişikliler gösterir
eğer zaten kist felan varsa prl tahlillerde 100 ün üstünde çıkar
seninki 24.25 kesin stres yapmışsın canım,hastane ortamı felan gergindin anlaşılan
birdahaki adetinin 3. günü tekrar baktır prl tinine o zamanda değişmezse , zaten doktorun gerekli ilacı verip düşmesini sağlıyo...
merak etme çocuk problemin olmaz herşey kafada bitiyo bu prolaktinde...
buarada hangi ilacı verdi doktorun?
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ten-sonra-prolaktini-tekrar-yukselen-var.html
bu konudaki arkadaşlar prolaktin konusunda sana çok yardımcı olur
birde sakın üzülme hiç birşeye
benim 32 idi iki kere hamile kaldim, hic ilac da kullanmadim.
Arkadaşlar evleneli daha 1 sene olmadı 11 aylık evliyim..
Hayatımda ilk defa (2 hafta ) önce kadın hastalıkları doktoruna gittim.:1no2:
Vajinal akıntı şikayetinden dolayı..Gitmişken doktor alttan ultrason çekelim dedi korkmama rağmen çektirdim..o zaman bende kist gibi bişii gözüktü..:çok üzgünüm:
ne için gitmiştim ne çıktı bende die üzülüyodum .:çok üzgünüm:.
sonra doktor regl ol..sonra regl bittiği gibi ertesi gün tekrar gel dedi..
mens oldum bitti ve dün doktora gittim...tekrar ultrason çektiki o şey kaybolmuş:1rolleyes:..regl ile beraber gitmiş..
çok sevindim gittiğine..sonra gel hormonlarına bakalım dedi kan tahlili verdi..
gittim sonucu aldım..doktor bana diyo ki süt hormonun yüksek kafamçokkarıştı diyo ama ben bişii anlamıyom:1no2: ..hayatımda ilk defa duydum..ee dedim bu ne demek doktor bey...dedi kızım çok yüksek olursa gebe kalmana engel olabilir :1shok:
ki benim en çok korktum şeyde çocumun olmaması..:çok üzgünüm:
eşim askerde benim..temmuzda askerlii bitcek ve biz bittiği gibi hemen çocuk düşünüyoz.
şimdi böle bişii çıktı bende acaba çocuum olmucak mı..çok korkuyorumm :1no2:
bi ilaç verdi..3 hafta arayla kullancan dedi..bakalım nolur arkadaşlar..:çok üzgünüm:
kafam çok karışıkk senağlama
canım hiç stres yapma diğer yaptığın zamanlarda değiiklik gösterebiliyor.benim eşimde uzakyol kaptanı ve bizde ayrı kaldığımız zaman adetlerim düzensizleşiyor ve hormonum yükseliyor.bende hiç ilaç almadım bakalım bugun tekrar gidicem... inşallah en kısa zamanda düzelir ve bebişlerimize kavuşuruz canım. Seni de Rabbim tez zamanda eşine kavuştursun...a.s.
canım benımde prolaktınım senın gıbı sınırdaydı
2. aylık tedavının sonunda hamişim
ben hergun 1 tane parlodel kullanmıstım
dert etme yanı kısa zamanda hamıs kalırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?