Arkadaşlar evleneli daha 1 sene olmadı 11 aylık evliyim..
Hayatımda ilk defa (2 hafta ) önce kadın hastalıkları doktoruna gittim.:1no2:
Vajinal akıntı şikayetinden dolayı..Gitmişken doktor alttan ultrason çekelim dedi korkmama rağmen çektirdim..o zaman bende kist gibi bişii gözüktü..:çok üzgünüm:
ne için gitmiştim ne çıktı bende die üzülüyodum .:çok üzgünüm:.
sonra doktor regl ol..sonra regl bittiği gibi ertesi gün tekrar gel dedi..
mens oldum bitti ve dün doktora gittim...tekrar ultrason çektiki o şey kaybolmuş:1rolleyes:..regl ile beraber gitmiş..
çok sevindim gittiğine..sonra gel hormonlarına bakalım dedi kan tahlili verdi..
gittim sonucu aldım..doktor bana diyo ki süt hormonun yüksek kafamçokkarıştı diyo ama ben bişii anlamıyom:1no2: ..hayatımda ilk defa duydum..ee dedim bu ne demek doktor bey...dedi kızım çok yüksek olursa gebe kalmana engel olabilir :1shok:
ki benim en çok korktum şeyde çocumun olmaması..:çok üzgünüm:
eşim askerde benim..temmuzda askerlii bitcek ve biz bittiği gibi hemen çocuk düşünüyoz.
şimdi böle bişii çıktı bende acaba çocuum olmucak mı..çok korkuyorumm :1no2:
bi ilaç verdi..3 hafta arayla kullancan dedi..bakalım nolur arkadaşlar..:çok üzgünüm:
kafam çok karışıkk senağlama
Hayatımda ilk defa (2 hafta ) önce kadın hastalıkları doktoruna gittim.:1no2:
Vajinal akıntı şikayetinden dolayı..Gitmişken doktor alttan ultrason çekelim dedi korkmama rağmen çektirdim..o zaman bende kist gibi bişii gözüktü..:çok üzgünüm:
ne için gitmiştim ne çıktı bende die üzülüyodum .:çok üzgünüm:.
sonra doktor regl ol..sonra regl bittiği gibi ertesi gün tekrar gel dedi..
mens oldum bitti ve dün doktora gittim...tekrar ultrason çektiki o şey kaybolmuş:1rolleyes:..regl ile beraber gitmiş..
çok sevindim gittiğine..sonra gel hormonlarına bakalım dedi kan tahlili verdi..
gittim sonucu aldım..doktor bana diyo ki süt hormonun yüksek kafamçokkarıştı diyo ama ben bişii anlamıyom:1no2: ..hayatımda ilk defa duydum..ee dedim bu ne demek doktor bey...dedi kızım çok yüksek olursa gebe kalmana engel olabilir :1shok:
ki benim en çok korktum şeyde çocumun olmaması..:çok üzgünüm:
eşim askerde benim..temmuzda askerlii bitcek ve biz bittiği gibi hemen çocuk düşünüyoz.
şimdi böle bişii çıktı bende acaba çocuum olmucak mı..çok korkuyorumm :1no2:
bi ilaç verdi..3 hafta arayla kullancan dedi..bakalım nolur arkadaşlar..:çok üzgünüm:
kafam çok karışıkk senağlama