- Emoji Skoru
- 884
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun aşırı yüksek çıktı bu hormon neden böyle çıkar ![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktor açıklama yapmadı mı?Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun aşırı yüksek çıktı bu hormon neden böyle çıkar![]()
Allah razı olsun teşekkür ederimaynı sorunu 8 yıl önce ben yaşadım, doktorum her ihtimale karşı beyin emarı istedi ve hipofiz bezinde adenom çıktı. Bir kaç doktor gezdim çünkü ilk iki doktor hemen ameliyat yapmak istedi bende araştırdım.Ameliyat seçeneği ikinci tercih çok büyük bir parça olmadıkça o bölgede.Ben ilaçla tedavi görüyorum ve yok denecek kadar küçüldü.
Altını çizerek söylüyorum bu sizde de bu var demek değil. Sadece yaşadığımı anlatarak size yol göstermek istedim. Olmadı siz başka bir doktora gidip sonuçlarınızı göstererek benzer bir yol izleyebilirsiniz. Sağlıklar dilerim.
Doktorum beyin mr ı istedi sanırım pko da var bende, zaten rahimimde daha yeni yara yaktırdım parça verdim patoloji de inceleniyorpko var mı ? pko olanlarda da yüksek çıkabiliyor. doktor ne dedi ?
Beyin mr ı istedi benden de ancak ben mr çektirmeden bi süre ilaç kullanmayı isticem ve ameliyat sonrası kan verdim aşırı stresliydim belki bu durumlar da yükseltmiş olabilir çünkü 3 ay önceki hormon tahlilimde sonuçlarım sadece 23 çıkmıştıBende de yüksek çıkmıştı. Sanırım 90 civarıydı. Sebebi tam olarak bilinmiyormuş. Yumurtlamayı baskılıyormus. 6 ay bebek için çabalarken belki de hiç yumurtlamamışım. İlaçla tedavisi çok kısa sürdü ve düzene girdi. Doktorunuz gerekli bilgiyi verecektir geçmiş olsun.
Açıklama yaptı da ben burada böyle bişey başına gelen var mı diye soruyorumdoktor açıklama yapmadı mı?
Beyin mr ı istedi benden de ancak ben mr çektirmeden bi süre ilaç kullanmayı isticem ve ameliyat sonrası kan verdim aşırı stresliydim belki bu durumlar da yükseltmiş olabilir çünkü 3 ay önceki hormon tahlilimde sonuçlarım sadece 23 çıkmıştı
Bir anda bu kadar yükselmiş olması da insanı korkutmuyor değil .. mr çekilse de sonuçta iyi huylu tümör olabiliyormuş ona da yine ilaçlı tedavi uygulanacak o yüzden mr çektirmek istemiyorum 20 dk kapalı mezar bir ortamda durma düşüncesi çok geriyor insanıAslında doktor mr istediyse çektir bence. Aklınızda soru işareti kalmasın. Zaten sık sık olan bir şey değil. Check up gibi düşün. 3 ay önce düşükmüş gerçekten. Büyük ihtimalle stres etkilemiştir.
hipofiz bezi kaynaklı da olabiliyor canım evet.. inşallah temiz çıkar sonuçların, çok geçmiş olsunDoktorum beyin mr ı istedi sanırım pko da var bende, zaten rahimimde daha yeni yara yaktırdım parça verdim patoloji de inceleniyor![]()
Allah razı olsun çok teşekkür ederimhipofiz bezi kaynaklı da olabiliyor canım evet.. inşallah temiz çıkar sonuçların, çok geçmiş olsun