Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bisey sorucam ben de ilaç kullanıyorum dostinex antibiyotik de kullandım diş ilthabim vardı bisey olur mu sizce poropeksedür de kandaki dostinex miktarını arttırır yaziyo ama ne demek anlamadımbenim en son 50ydi sac dokulmesi yasamadım hic ama cabuk dusen bir hormon zaten
dis antibiyotiginin icindemi yazıyor..zaten dostinex hergun kullanılan bir ilac degil haftanın 2 gunu kullanılıyor birbirini cok etkilenmezler diye dusunuyorum ama emin olmak isterseniz doktorsitesi.com dan bir doktora yazıp danısabilirsiniz daha net yanıt verirlerBisey sorucam ben de ilaç kullanıyorum dostinex antibiyotik de kullandım diş ilthabim vardı bisey olur mu sizce poropeksedür de kandaki dostinex miktarını arttırır yaziyo ama ne demek anlamadım
Dostınex de yaziyo antibiyotik 9 gün kullandım bi doktora sorsam hemen cevap yazarlar midis antibiyotiginin icindemi yazıyor..zaten dostinex hergun kullanılan bir ilac degil haftanın 2 gunu kullanılıyor birbirini cok etkilenmezler diye dusunuyorum ama emin olmak isterseniz doktorsitesi.com dan bir doktora yazıp danısabilirsiniz daha net yanıt verirler
dostinex prolaktin hormonunu duseren bir ilac oldugundan o sebeple yazıyordur..dis antibiyotigin icinde hangi ilaclarla kullanılmaması gerektigi yazar ama sanmıyorum bir zararı olucagını..birgun icinde veriyorlar geneldeDostınex de yaziyo antibiyotik 9 gün kullandım bi doktora sorsam hemen cevap yazarlar mi
Tamam çok teşekkürlerdostinex prolaktin hormonunu duseren bir ilac oldugundan o sebeple yazıyordur..dis antibiyotigin icinde hangi ilaclarla kullanılmaması gerektigi yazar ama sanmıyorum bir zararı olucagını..birgun icinde veriyorlar genelde
Ne kadar suredir kullaniyosunuz ilaci sac dokulmesi sizdede cokmuBenim yüksek kac olduğunu bilmiyorum bebeğim olmuyo diye yaptırmıştım hormon testini bende de saç dökülmesi yapiyo
Sivilce yok canim bende dus alırken göğsünü ovma sıkı iç çamaşırı giyme benim goguslerim çok hassasti bu ay dikkat ettim şimdi eskisi gibi değil bide stres yapma stres den yükselir bu hormon dikkat edilir ilaç düzenli kullanılırsa bi ay içinde düşer dedi benim doktorumBenimde cok dokuluyordu biraz azaldi gibi ama durmadi hala dokulme benimde 1 ay oldu ilaci kullanali sivilcede varmi sizde bende sivilcede var ne bicim bir hormon bu
Inşallah canımEvet benim gogsumde cok hassasti sertti simdi gecti sagol canim insallah duzelir hemen