Prolaktin hormonu

Asyamtugba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2016
57
5
86
33
merhaba iyi günler, dün hormon testi yaptım be sonucum prolaktin değerim:33.29, lh 46.2 ve estradiol 248.6 . Bi de dr kistim olup olmadığına bakmak için ultrasonda baktı. Gebe olmuş olsaydım şayet ultrasonda görünür müydü. Bi de en son ilişkim 18 ocaktaydı iki gğn önce eczaneden test aldım negatif çıktı. Gebe olma ihtimalim var mıdır?

Benim prolaktinde 48 cikti.ilac kullandigim halde yukselmis.doktorum beyin mr i istedi.persembe gunu cekinicem.ins kotu bisey yokturr

Benim prolaktinde 48 cikti.ilac kullandigim halde yukselmis.doktorum beyin mr i istedi.persembe gunu cekinicem.ins kotu bisey yokturr
İnşAllah yoktur canım ya tehlikeli midir anlamadım, bana da ağır bi antibiyotik verdi tam da kpss öncesi başlamak da istemiyorum yan etkisi olur vs.

Beyinde hipofuz bezinde iyi huylu tumor olusutomus o da hormonu yukseltiyomus.doktir bi zarari olmaz dedi iyi huylu oluyo bunlar dedi,bakalim nasil cikacak sonuc.ilaca baslamak istemiyisan bence sinavin gecmesini bekle.

Evet öyle yapacağım bekleyeceğim biraz, inşAllah senin de önemli bi sıkıntın olmaz Bu arada gebelik için de sorayım 12 haftalık gebelikte idrar testinde çıkar değil mi

Ya normal şartlara göre 18 Ocak demişsin hamile olsaydın çoktan belli olurdu gibime geliyor
18 Ocak demişsin hamile olsaydın ultrasonla mutlaka gözüküyordu gibime geliyor Bir de sen de hissedersin Bilmiyorum canım Prolaktin yüksek çıkmış doktor ilaç filan yazdı mi ? Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…