Prolaktin hormonu

sema-aaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
433
106
43
32
Kizlar süt hormonu yuksek cikti. Doktorum dostinex verdi.. 3 ay kullancakmisim.. Birde duphaston verdi adet duzeliyici.. Onuda 3 ay kullancakmisim.. .. Bana hamile kalmasan bu ilaclarla gel dedi ama benim kafam karisik.. Boyle olan varmi yardim edin lütfen

benimde prolaktinim yüksek 48 küsür dostinex verdi ama ilacı kullanırken korun dedi.1 ay kullanıcam ilaç bitince tekrar gidicem. haziran ayında da kullanmıştım dostinex. o zaman 3 ay sonra tekrar bakalım demişti. etkili bir ilaçtır düşer zaten dedi. ama 3 ay sonra değer aynıydı. oyüzden bu sefer ilaçş biter bitmez gel dedi. değerlere göre bakıcak artık. bi de tiroid im de biraz yüksek onun için de aç karna sabah ilaç alıyorum. 4.22 idi 3.08 e düştü 1 ayda. 2 olması isteniyor sanırım 1 ay daha kullanınca normal olacak.

forumda araştırdım bende kimi doktor korun demiş kimi hamile kalınca bırakacaksın demiş. tıp dünyası bu konuda kararsız anlaşılan :) hayırlısıyla bebişlerimiz gelir inşallah. kilomda var benim 104 tüm 91 e düştüm devam ediyorum sağlıklı beslenmeye. yakın vakitte yüzümüz güler inş.

forumda araştırdım bende kimi doktor korun demiş kimi hamile kalınca bırakacaksın demiş. tıp dünyası bu konuda kararsız anlaşılan :) hayırlısıyla bebişlerimiz gelir inşallah. kilomda var benim 104 tüm 91 e düştüm devam ediyorum sağlıklı beslenmeye. yakın vakitte yüzümüz güler inş.
Insllah tez zamanda bebislerimizi kucagimiza aliriz.. .

Back