Bana da stresten dolayi artış oluyor dedi yani bakalım pazartesi günü ne diyecek doktor ne tedavi uygulayacakBenim de 34 çıktı ama doktor önemli bir artış değil, stresten dedi. Demekki her doktor farklı yorumluyor
Bana da stresten dolayi artış oluyor dedi yani bakalım pazartesi günü ne diyecek doktor ne tedavi uygulayacak
İnşallah çok teşekkürler Allah hayırlı sini nasip etsin herkeseİnşallah düşmüştür ve gönlüne göre olur.
Bence gitmelisin doktora hatta ilac bitince gitsen daha iyi olurdu cunku o ilaci kullanip birakinca tekrar yukseliyor benimde degerim senle ayni ben adet olunca testere disli aslan pencesi otuna basliycamSlm arkadaşlar 3 ay önce doktor a gittim kan tahlil i yaptırdım prolaktinim 31 yani yüksek çıkmış öyle dedi doktor. Bana dostinex verdi haftada 2 kere kullandim. 3 ay sonra gel dedi ve bu 3 ay içinde hamile de kalabilirsinde dedi ama kalmadım 3 ay geçti ve pazartesi günü doktor a gidecegim bu durumda olan varsa yardimci olursaniz sevinirim
Arkadasim kimi doktora gore 30un ustu kotu kimine gore 25in kimine 20nin herkes farkili dedigin gibi ama bence 20nin ustu gebelige engel benim 31de ve 1, 5 senedir olmuyorBenim de 34 çıktı ama doktor önemli bir artış değil, stresten dedi. Demekki her doktor farklı yorumluyor
ilaç kullanmıyor musun?Merhaba arkadaslar benmde prolaktinim bi sinirda cikti bi yuksek cikti bi normal çıktı ne yapcami bilmiyorum. Endokrindeki dr eskilerede baktı en son cikan normal gerek yok bişeye dedi ama duzensiz galiba bi daha yükselirmi bebek istiyoruz bizde 5 yıldır engelmis galiba bi dr a daha mi gitsem
Benim de aynıydı sorunum düşük yaptım aradan 6 ay geçti gebelik olmadı sonra hormonlara baktık yüksek çıktı prolaktinim 38. Benim de göğüslerimde ağrı yoktu süt de gelmiyordu tek belirtim adetim azalmıştı.merhaba arkadaslar mart sonu dusuk yaotım kanama ıle dustu sonra tekrardan cocuk sahıbı olmaya kaar verdık adetın 3 gunu doktorum gel hormon testı yapalım ded prolaktin 67,86 cıktı yarın doktoragıdecegım sonuc gostermek cın prolaktın nedıır gebelıgı engellermı ınternetten bıraz baktım ama goguslerım ne agrıyor nede sut gelıyor yardımcı olurmusunuz bana
Benim de aynıydı sorunum düşük yaptım aradan 6 ay geçti gebelik olmadı sonra hormonlara baktık yüksek çıktı prolaktinim 38. Benim de göğüslerimde ağrı yoktu süt de gelmiyordu tek belirtim adetim azalmıştı.
Dostinex verdi doktorum düzeldi henüz gebe kalamadım.Ama benim adetimde de azalma yok normal oluyorum her zamanki gibi tiroid var bende sureklinkontrol altinda oda biraz yukselmis peki ne yaptin sonra tedavi asamasi nasil oldu gebe kalabildinmi
Dostinex verdi doktorum düzeldi henüz gebe kalamadım.
Evet baktık geçen ay düşmüş. Herşey normal olsa da sonuçta bu işin kesin olcak diye bir kesinliği malesef yok kader kısmet :)doktorun ne dıyor pekı gebe kalamaman hakkında tejrar bır hormon testıyaptımı dusmusmu ılacla
Evet baktık geçen ay düşmüş. Herşey normal olsa da sonuçta bu işin kesin olcak diye bir kesinliği malesef yok kader kısmet :)
İlk korunmadığımız ay hamile kalmıştım yine öyle olur sandım olmadı.Peki son bir sey daha sormak istiyorum kizmazsan ilk geeigindede ugrastinmi bu sekilde yani hemen korunmyai biraktiginda kaldinmi hamile
İlk korunmadığımız ay hamile kalmıştım yine öyle olur sandım olmadı.
Sen neden düşük yaptın?Ayni benim gibisin o zaman ins olur ne diyim simdi dahada uzuldum bakk
Sen neden düşük yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?