• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

prolaktin hormonu

yüksek canım prolaktin hormonunun 25 ten yukarı olması gebe kalmayı zorlaştırır adet düzenini bozar ve çok yükselirse gögüsten süt gelmesine sebep olur.

prolaktin hormonununda çeşitleri var
benim bi tanesi 45 çıktı ama doğuma engel değilmiş aksine yumurtlamam fyumurta takiplerim çok iyi çıktı
sadece süt bezlerimn çok çalışırmış o kadar buda hiçte negatif değil aksine ilerisi için çok olumlu
doktora danışmanda fayda var
tedavisi var .... doğum kontrol hapı veriyor
ayrıca hayıt tohumu öneririm çayını yap iç
çok işe yarıyor

çok yüksek değil ilaçla doktorun bu hormonu istediği seviye indirebilir ama lütfen önemsememezlik yapma hormonlar kadınlar için her zaman çok önemli.

prolaktin hormonununda çeşitleri var
benim bi tanesi 45 çıktı ama doğuma engel değilmiş aksine yumurtlamam fyumurta takiplerim çok iyi çıktı
sadece süt bezlerimn çok çalışırmış o kadar buda hiçte negatif değil aksine ilerisi için çok olumlu
doktora danışmanda fayda var
tedavisi var .... doğum kontrol hapı veriyor
ayrıca hayıt tohumu öneririm çayını yap iç
çok işe yarıyor

prolaktin hormonunun çeşitleridemi varmış. Bu hormon çok yüksek olunca kadının hamile kalmasıda güçleşiyor hatta bebek kayıplarına bile neden olabiliyor. Doğum kontrol hapını bilemiycem ama bunun için ayrı bir ilaç olduğunu biliyorum. bu hastalıkla tanışalı 3 yıl olduboshayallersmile

Son düzenleme:
arkadaşlar çok teşekkür ederim .Adet düzensizliğim yok .ama son adetimde 7 gün geçti doktor biyokimyasal gebelik olabilir dedi.Bu hormondan kaynaklanabilir mi?

Back