• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin hormonu

Denktas

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2019
331
101
18
27
Prolaktin hormonu tahlilleri sadece adetliyken mi belli olur sağ göğsümden beyaz süt geliyo hamile dglim bebek dsnyoruz????

Adetliyken olur hormon tahlilleri.. ama şuan başka etkiler olduğu icin doktora giderseniz bakar. Demekki yuksek devam ediyor süt hormonunuz. Yuksekse gebeliğe engel olur

Prolaktin hormonu tahlilleri sadece adetliyken mi belli olur sağ göğsümden beyaz süt geliyo hamile dglim bebek dsnyoruz????
Canim benimde sağ gogusumde beze oldu süt birikiyormus prolaktinden dolayıymış mutlaka git o yüzden bebiş sahibi olamadım 6 aydır bugün ilaç tedavisine başladık hayirlisi

Canim benimde sağ gogusumde beze oldu süt birikiyormus prolaktinden dolayıymış mutlaka git o yüzden bebiş sahibi olamadım 6 aydır bugün ilaç tedavisine başladık hayirlisi
Ilac kulandim gene kalamadim geçen farketim yani göğsümü sıkınca bu sefer seffaf renksz 1 damla su geldi eşim gögüslerime dokunmaz bu arada agznada almaz yani temasta yok

Bildiğim kadarıyla adetliyken oluyor ama bugün bende doktora gittim sordu bana de adetli misin diye sadece 4 5 günüm var dedim yine de prolaktin için tahlil yaptı gerçi ben eve gelince adet oldum ama yine de yapılabiliyor sanirim. Daha önce de adetli değilken yaptığımda da sonuç yüksek çıkmıştı gerçi

Ilac kulandim gene kalamadim geçen farketim yani göğsümü sıkınca bu sefer seffaf renksz 1 damla su geldi eşim gögüslerime dokunmaz bu arada agznada almaz yani temasta yok
Bu arada yeni tarihe baktım prolaktin hormonu kaç çıktı acaba

Back