Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetliyken olur hormon tahlilleri.. ama şuan başka etkiler olduğu icin doktora giderseniz bakar. Demekki yuksek devam ediyor süt hormonunuz. Yuksekse gebeliğe engel olur
Canim benimde sağ gogusumde beze oldu süt birikiyormus prolaktinden dolayıymış mutlaka git o yüzden bebiş sahibi olamadım 6 aydır bugün ilaç tedavisine başladık hayirlisi
Canim benimde sağ gogusumde beze oldu süt birikiyormus prolaktinden dolayıymış mutlaka git o yüzden bebiş sahibi olamadım 6 aydır bugün ilaç tedavisine başladık hayirlisi
Ilac kulandim gene kalamadim geçen farketim yani göğsümü sıkınca bu sefer seffaf renksz 1 damla su geldi eşim gögüslerime dokunmaz bu arada agznada almaz yani temasta yok
Bildiğim kadarıyla adetliyken oluyor ama bugün bende doktora gittim sordu bana de adetli misin diye sadece 4 5 günüm var dedim yine de prolaktin için tahlil yaptı gerçi ben eve gelince adet oldum ama yine de yapılabiliyor sanirim. Daha önce de adetli değilken yaptığımda da sonuç yüksek çıkmıştı gerçi
Ilac kulandim gene kalamadim geçen farketim yani göğsümü sıkınca bu sefer seffaf renksz 1 damla su geldi eşim gögüslerime dokunmaz bu arada agznada almaz yani temasta yok