Gebeliğe Hazırlık Prolaktin hormonu yüksekliği

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30 çıktı.2 kere ölçüm yapıldı. Bir şikayet de yoktu.Sen böyle bir sorun yaşadın mı ?
Canım 30 öyle yüksek bi değer değil. Benim bi arkadaş 200'den 10'lara düşürdü. Aslan pençesi çayı iç :super:
Sırf prolaktin değil tüm değerlerini düzenler.

2 hafta once benim 41 cikmisti doktor tsh yuksek oldugu icin yukselmistir dedi tiroid ilaci kullandim dun tekrar olcturdum 24e dusmus tsh baktirdin mi?
Canım bütün değerlerime 2 kez baktırdı hepsi normal dedi.Regl dönemlerim düzenli zaten.Stres kaynaklı olabileceğini söyledi.

Canım ilaç kullanılıyorken hamile kalınca düşük tehlikesi oluyormuş.Sen ilacı bıraktıktan sonra mı hamile kaldın?

Hayır ben ilacı hiç bırakmadım canım. Düzenli kullanıyorum. Prolaktinim düştü. Tiroid im normale döndü. Bugün doktorla görüştüm. Gebelik süresince 25 mg tiroid hapına devam et dedi.

Benmde prolktinim ilk 56 sonra 34 de dustu dostinex kullaniyorum doktor iki ay daha devam et dedi bugun testere disli aslan percemi cayini kesfettim deniyecegim ama ilacla kullanimi zarar veririmi haftada iki kere yarim iciyorum . Ve goguslerim cok sert ve aciyor neyapmaliyim

B Bhr5308 merhaba sorunun cevabının verilmiş olmasını çok isterdim. Bugün öğrendim prolaktinim 61miş ilaçlar da masum değil ama kullanmaya başladım. Bilen biri aydınlatırsa seviniriz. İlaç ve aslan perçemi çayı zarar verir mi?

X