Prolaktin Hormonu Yüksekliği İçin Kür

rohy

HesabımızAllaha
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2007
970
6
39
Merhaba arkadaşlar benim prolaktin hormonum yükseldi, 48 oranındaydı, İbrahim Saraçoğlu'nun sitesinde okuduğumda birine brokoli kürü önermiş bazı bölümlerde de Arslanpençesi kürünü tavsiye etmiş. Onu da testereli ve düz yapraklı olarak gruplandırmış. Aklım karıştı hangisini ve nasıl uygulayacağım?

Brokoli kürü bölümünde prolaktin içinbir şey demiyor, hormonlarla ilgili problemlerde demiş ve özel olarak belirtmemiş uygulanışı müddeti vs
Hormonlar gerçekten hassas mesele, bunu bitkilerle halletmek istiyorum. Bu hormonu yükselenler kendilerinde ne gibi olumsuz etkiyle karşılaştılar? Bende göğüslerden süt gelme- adet düzensizliği gibi sorunlar yok.

Son düzenleme:
merhaba bende bir zamanlar prolaktinden muzdariptim 92'lere kadar çıkmıştı ama benim dr çok iyiydi biraz ilaç takviyesi ve birazda sabırla özellikle son iki üç senedir hiç yükselmedi ama o ilaçlarla çok kilo aldım şimdi onları veriyorum tabiki kistlerim benimle duruyor ölene kadarda benimle yaşayacaklar. çok kafana takma ve kendine iyi bir cerrah bul çünkü meme kısmına onlar bakıyor. istersen benim dr ismini verebilirim.

Öncelikle geçmiş olsun. Bu prolaktin öyle bir hormon ki strese bağlı bile çıkabiliyor. İlaçla düşse tekrar yükselme ihtimali var.
Dediğim gibi göğüsle ilgili bir problemim yok yani genelde bu hormon yükselince adet düzensizliği- göğüsten süt gelme olurmuş ama hiçbirini yaşamadım.
İstiyorum ki bitkisel olarak çözüme ulaştırayım.

Canım peki senin tüylenme ile ilgili bir şikayetin oldu mu? Bunu tetikler mi?

X