mutlulukk1 Üye Kayıtlı Üye 2 Kasım 2022 104 10 24 21 Şubat 2024 Konu Sahibi mutlulukk1 #1 Merhaba kızlar bugün hormon sonuclarimi öğrenme gittim doktor prolaktin 26.8 çıktı ilaç verilecek bir yükseklikte değil dedi bu gebeliğe engelmidir
Merhaba kızlar bugün hormon sonuclarimi öğrenme gittim doktor prolaktin 26.8 çıktı ilaç verilecek bir yükseklikte değil dedi bu gebeliğe engelmidir
F feyza25nur Üye Kayıtlı Üye 5 Aralık 2022 471 143 26 21 Şubat 2024 Konu Sahibi mutlulukk1 #2 mutlulukk1 .!.: Merhaba kızlar bugün hormon sonuclarimi öğrenme gittim doktor prolaktin 26.8 çıktı ilaç verilecek bir yükseklikte değil dedi bu gebeliğe engelmidir Genişletmek için tıkla... Benim doktorum sınır 23 demişti. Doktordan doktora değişiyor ama yüksek bencede
mutlulukk1 .!.: Merhaba kızlar bugün hormon sonuclarimi öğrenme gittim doktor prolaktin 26.8 çıktı ilaç verilecek bir yükseklikte değil dedi bu gebeliğe engelmidir Genişletmek için tıkla... Benim doktorum sınır 23 demişti. Doktordan doktora değişiyor ama yüksek bencede
burrrr1331 Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2024 531 134 28 25 Şubat 2024 Konu Sahibi mutlulukk1 #3 mutlulukk1 .!.: Merhaba kızlar bugün hormon sonuclarimi öğrenme gittim doktor prolaktin 26.8 çıktı ilaç verilecek bir yükseklikte değil dedi bu gebeliğe engelmidir Genişletmek için tıkla... Yok canım benimkide 28 çıktı 2 doktor gördü sonucumu sınırda bu engel değil dir dedi ilaç da vermedi
mutlulukk1 .!.: Merhaba kızlar bugün hormon sonuclarimi öğrenme gittim doktor prolaktin 26.8 çıktı ilaç verilecek bir yükseklikte değil dedi bu gebeliğe engelmidir Genişletmek için tıkla... Yok canım benimkide 28 çıktı 2 doktor gördü sonucumu sınırda bu engel değil dir dedi ilaç da vermedi