Prolaktinim yüksek, hem de ne yüksek benneyaptımki
Test yaptırdım 200 çıktı, 1,5 aydır dostinex kullanıyorum,
3 senedir parlodel kullanıyordum, ilacı 2 ay kestim, hemen 200'e çıktı,
Hiperprolaktinemi (prolaktin seviyesinin çok yüksek olması) galaktöre'ye (göğüslerden süt gelmesi) bağlı olarak hipofiz adenomu oluştu, 3 sene önce doktor ameliyat dedi, ameliyat olmadım.:mymeka:
Adenom ebatlarında küçülme var, ama ilacı ömür boyu kullanmak zorundayım :sm_confused:
Şimdi 1,5 yıllık evliyim, doktorum bebek için önce hormonu düzenliycez dedi.
Hormonun ilaç tedavisi ile düşebileceğini biliyorum, çünkü daha önce yaşadım. Gel gör ki insanın aklına bebek gelince ayrı bir sabırsızlanıyor,
Korkulacak bir şey yok, benim 200 olduğu halde çok kafaya takmıyorum, ha hemen düşmez belki ama düşecek,
Bir de hayıt tohumu özellikle prolaktin hormonunun düzenlenmesinde çok faydalıymış,
canim bende düzenli 2 senedir küllaniom ama bi terslik varki bu ay adet olmadim hala
Bendede hiperprolaktinemi vardı doktorum dostinex verdi 2 ay kullandım tam seviyesine düştü şükür...Benim de 1ay önce prolaktin hormonum 44,99 du bugünkü tahlil sonucumda 2.66 çok mutluyummmmm.dostinex (doktor tavsiyesiyle tabi )kullandim amacima ulaştimm oleyyy :::))))))
Benim de 1ay önce prolaktin hormonum 44,99 du bugünkü tahlil sonucumda 2.66 çok mutluyummmmm.dostinex (doktor tavsiyesiyle tabi )kullandim amacima ulaştimm oleyyy :::))))))
evet ya inan çok kötüydüm emar çekildi beyinde küçük bi adenom varmış ilaç sayesin de 1 düştü ammaaaaaa bende bittiiiiiiiimmmmmmm
benimde 33 çıktı yüksek mi sizce
doktor ilaca
gerek yok dedi
göğüsten süt gelmiyorsa
benimde 33 çıktı yüksek mi sizce
doktor ilaca
gerek yok dedi
göğüsten süt gelmiyorsa
benimde bir ara prolaktin hormonum yüksekti ve geçiyor merak etme şu an hielmayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?