- Konu Sahibi melikex
-
prolaktini yüksek olup hipofiz bezin de bombeleşme olan varmı arkadaşlar ve ilaç kullanıyormusunuz.benim prolaktinim yüksek ve hipofiz bezimde bombeleşme var dr ilaç vermedi
prolaktini yüksek olup hipofiz bezin de bombeleşme olan varmı arkadaşlar ve ilaç kullanıyormusunuz.benim prolaktinim yüksek ve hipofiz bezimde bombeleşme var dr ilaç vermedi
Slm kızlar, dün hormon testi yaptırdım prolaktin 33,31 çıktı.
Bunun çocuk olmasına engel olduğunu söylediler, tüylenme dışında şikayetim yok, göğüs ağrısıda psikolojikmidiri nedir, dünden beri sol göğsümde ağrı hissediyorum, yani öğrendiğim andan itibaren oldu.
Dokunduğumda herhangi bir ağrı yok.
Regl gecikmesi en fazla 7 gün oldu, lütfen bilgi verin, bu durum çocuğa engelmi, çok üzülüyorum(
ilaç kullanman lazım..prolaktin yükseldiğinde gebeliği engelleyebiliyo..dr un ilaç verdi mi?evli misin?bu soruların cvp ları önemli..evliysen ve çocuk düşünüyosan hormonuna düzenli bakılması ve ilaç kullanman lazım düşürmek için..bide dr un verdiği ilacı içsende düşse de tekrar çıkıyor..arada baktırman lazım adetin 3.günü hormon değerlerine..mesela benim prolaktinim 60 lardaydı..ilaçla 2 ye düştü..ilacı bırak dedi bi dr onu dinledim içmedim..prolaktinim tekrar 30 a fırlamış..başka bi dr bana bırakırsan yükselir bırakmıycaksın dedi ilacı..
geçmiş olsun..
Doktorum 10 gün sonra bir tahhlil daha yapalım demiş, evli değilim.
İlaçlara bağlı kalmak zor olacak, inşallah sorun çıkmaz 2. tahlilde
arkadaşlar ben de durumumu yazayım belki birilerine yardımcı olur. benim prolaktinim 300-400 arasında değişiyor. ama prolaktin yüksekliğine dair bir belirti yok. zayıfım, göğüslerim küçük, sesim ince, süt salgısı yok... benim prolaktin, etkin olmayan bir prolaktin çeşidi. hatta doktorlar tedaviye bile gerek duymuyormuş sanırım. internette böyle yazıyordu. etkin prolaktin çeşidi varmış. normal değerde bile bekar kızlarda süt salgısına neden olabiliyormuş. androjen hormonlar prolaktin yükselmesine neden olabiliyormuş. bende androjen hormonlardan testosteron normalin 4 katı ve vücudumda hafif kıllanmalar var. yanağımın alt arka kısmında (kulağın alt kısımları) 4 5 kıl var, çenemde de... göğüs uçlarında ve göbekte kıl var.. bacaklarım erkek bacağı gibi... saçlarımdan daha sağlıklılar. bir tek saçıma uğramıyor bu kıllanma sorunu anasını satayım!
merhaba sizin prolaktin durumu nyesne kaynaklanıyormuş?prolaktin hormonum 653..küsür çıktı..yarın emar çektiricem.hiçbir şikayetim yoktu...doktor ilaç verdi içtim ama adenom var mı diye endişeliyim ...çok yüksek değilmi bu sonuç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?