kızlar mrb benim prolaktin hormonum 42 idi doktor dostinex verdi 1 ay kullandım ve sıfıra kadar düşmüş ama doktorum 2 ay daha kullan tekrar yükselme olmasın dedi bu sırada da korunmamızı söyledi.sizin doktorlarınız ne dedi...
kızlar mrb benim prolaktin hormonum 42 idi doktor dostinex verdi 1 ay kullandım ve sıfıra kadar düşmüş ama doktorum 2 ay daha kullan tekrar yükselme olmasın dedi bu sırada da korunmamızı söyledi.sizin doktorlarınız ne dedi...
Merhaba canım.benimde prolaktin sorunum vardı ve 98 lerdeydi değerim.Benim doktorumda dostinexi verdi ve 2.kutuda hamile kaldım.Doktorum ilacı içerken korunmana gerek yok dedi.bu ilaç hamile kalmaya yardımcı olan bir ilaç dedi.hamile olduğunu öğrendiğin an ilacı kesersin dedi.bende hamile olduğumu öğrendiğim an ilacı bıraktım.gerçi hamileliğimin devamı gelmedi ama ilaç sayesinde prolaktinim düştü ve hamile kalmam kolaylaştı.
arkadaşlar bişey soracağım bilenlere...benim prolaktin yükssekti,1 ay dostinex kullandım.ve sıfırlara düştü.doktor daha kullanmana gerek yok dedi.fakat üzerinden 2 ay geçti,hala hamileleik yok.acaba tekrar hormon testi yaptırsammı,yükselmişmidir yeniden?yoksa sürekli ölçüm yaptırmak gereksiz mi?
arkadaşlar bişey soracağım bilenlere...benim prolaktin yükssekti,1 ay dostinex kullandım.ve sıfırlara düştü.doktor daha kullanmana gerek yok dedi.fakat üzerinden 2 ay geçti,hala hamileleik yok.acaba tekrar hormon testi yaptırsammı,yükselmişmidir yeniden?yoksa sürekli ölçüm yaptırmak gereksiz mi?
düzenli adet görüyorsan ilk adetinde yaptır bence görmüyorsan direk doktora git.önce bir adet olmanı sağlar sonra hormanlarını ister.aslında zaten şuan bebek olmadığı içi,n stres yapıyorsan kiöyle görünüyor büyük ihtimalle yüksek de çıkabilir.
en iyisi bir doktora görünmek bence..