merhaba ilacı kullanmaya devam ediyor musunuz yan etkisi ne oldu sizde bende kullanıorm.Bende yeni kullanıyorum yarim 3 gunde bir ama yan etkisi deli etti beni. Benimde 36.3 prolaktinim bebek düşünüyor musun
merhaba yok ilac bittj iki tane tek hapti zaten yan etkileri evet baya oldu kabustan tut kendime zarar verme istegim bile vardimerhaba ilacı kullanmaya devam ediyor musunuz yan etkisi ne oldu sizde bende kullanıorm.
Hadi canım gerçekten mi bende kullıorum suan yarım alıorm 3 alışım perşembe son yarımı alıcam daha sonra tam tam içiçem sadece bende sersemlik uyku bide bişeyleri bulanık görüyorum.merhaba yok ilac bittj iki tane tek hapti zaten yan etkileri evet baya oldu kabustan tut kendime zarar verme istegim bile vardi
Bende onlarda vardi ama ayretten kabuslar görüyordum sonra kendime zarar vermek istiyordum canim yansin istiyordum olaylara asla olumlu bakamıyordum depresiftim Allahtan bittiHadi canım gerçekten mi bende kullıorum suan yarım alıorm 3 alışım perşembe son yarımı alıcam daha sonra tam tam içiçem sadece bende sersemlik uyku bide bişeyleri bulanık görüyorum.
Nasıl bi ilaç ya :) sinirlerimi bozdu bende kullanıorm ama bi tuhafım acıkcası bugun adet olmam lazım ama gelen giden yok belim ağrıyor normalde adet olmama 2 gün kala karın ağrısı olurdu belirti olmadı malesef.Bende onlarda vardi ama ayretten kabuslar görüyordum sonra kendime zarar vermek istiyordum canim yansin istiyordum olaylara asla olumlu bakamıyordum depresiftim Allahtan bitti
Ilac etkileyebilir bende gecen ay erken girdim baska bir hormon ilaci ictim hormon ilaclari insani baya bi etkiliyorNasıl bi ilaç ya :) sinirlerimi bozdu bende kullanıorm ama bi tuhafım acıkcası bugun adet olmam lazım ama gelen giden yok belim ağrıyor normalde adet olmama 2 gün kala karın ağrısı olurdu belirti olmadı malesef.
sorma yüzüm şiş bembeyz ilaçı içtiğimden beri gözlerimin altıda bi tuhaf nasıl yattığımı bilmiyorum gece cok uyanıyorum ve sacma sapan ne kadar rüya varsa görüyorum. İlaç etkisi sanırım.Ilac etkileyebilir bende gecen ay erken girdim baska bir hormon ilaci ictim hormon ilaclari insani baya bi etkiliyor
Aynen ilacin etkisi ben merdivenlerden bile düştüm sersem gibiydimsorma yüzüm şiş bembeyz ilaçı içtiğimden beri gözlerimin altıda bi tuhaf nasıl yattığımı bilmiyorum gece cok uyanıyorum ve sacma sapan ne kadar rüya varsa görüyorum. İlaç etkisi sanırım.
Haklısın ya adet olsam rahatlayacağım ya 12 gün önce doktora gittim. Yumurtam büyüyodu hamile kalmamısımdır heraldeAynen ilacin etkisi ben merdivenlerden bile düştüm sersem gibiydim
normalde bugun adet günüm daha beklıorm olurum bugun yarın süt hormonuna sağlık ocagı bakıyor muSüt hormonundaki düzenli kullanışta düşürüyor. Benimde 31 değerim şuan adeti bekliyorum tekrar ölçtürmek için düşmüştr muhakkak. Daha öncede kullanmıştım o ay hemen 1-2 lere inmişti. Kafaya takma dedi doktorum o etkiliyor dedi hormonları
Yok canm bakmıyor sordum bennormalde bugun adet günüm daha beklıorm olurum bugun yarın süt hormonuna sağlık ocagı bakıyor mu
Devlette randevu bulursak şükredecegizYok canm bakmıyor sordum ben
adetin kaçıncı günü prolaktin için kan veriyorsunuz?Süt hormonundaki düzenli kullanışta düşürüyor. Benimde 31 değerim şuan adeti bekliyorum tekrar ölçtürmek için düşmüştr muhakkak. Daha öncede kullanmıştım o ay hemen 1-2 lere inmişti. Kafaya takma dedi doktorum o etkiliyor dedi hormonları
Merhaba 2 ile 5 gün arasinda kan testi yapman gerekiyoradetin kaçıncı günü prolaktin için kan veriyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?