Merhaba uzun zamandır buradaki konulardan ne yapmam gerektiğini araştırıyorum herkesin ilaç kullanarak düşmüş ama benim düşmüyor düşsede çok az düşüyor. Prolaktin ile hikayem üniversite yıllarımda başladı yaklaşık 2 ay adet olamayınca doktora gittim ve prolaktin yüksek dedi ilaç başladık ozaman ki değerim 119 idi süt falan gelmiyor ilaç ile 3 ay sonra 29 a düştü sonra birkaç kere daha gittim yine yüksek yine ilaç Ozaman bekar olduğum için bu kadar önemsememiştim ama düzenli adet oluyorum artık yani 2 3 gün gecikmeli oluyor bazen bazen 2 3 gün erken şimdi 2 yıllık evliyim 1 yıl korunduk korunmayı bıraktıkdan sonra doktora gidelim ona göre başlayalım dedik ve yine prolaktin yüksek 52 lerde doktorum dostinex başladı 32 ye düştü sonra 85 e çıktı yumurtalar çok zayıf dedi sol yumurtamda sadece 1 tanesi daha iyi dedi o gün mahvoldum bu durumda olup hamile kalan varmı aça çok istiyorum her ay aynı kırmızıları görmekten çok yoruldum nasıl düşecek bu hayıt suyu deniyorum bu ay ama bazı forumlarda hayıt çok yükseltiyor yazıyor ne olur bir akıl verin bende evlat sahibi olayım