Iki gun lekelenme sonra kanama basliyordu tek.sikayetim o oldu canim .. yoksa benimde adetim düzenli .. insallah iyi sonuc alirsin canimNasıl bir şikayetin vardı arkadaşım? Bende 2 gün sonra hormon testi yaptırıcam. Benim adet olmadan 4 gün Öncesinde kahverengi akıntı geliyor sonra adet oluyorum, biterken yine kahve akıntı ile bitiyor. Her ay adet oluyorum. Olmama gibi bir sorunum yok. Acaba bendede böyle bir sıkıntımı var
Oyle seyler getirme aklina neden kötü ciksin ki var mi bir sıkıntı şikayet .. adetin 2. Yada 3. Günü hormon testi yapilmasi lazim ac karnina saat 9-10 gibi .. oyle mi senindeÂmin arkadaşım. Smear yapıldı, Perşembe günü de hormon testi yapılacak ama şimdiden içimi korku sardı. Smear sonucu kötü çıkarsa diye çok korkuyorum
Sonucu alirsan haberdar et canim ..Benim tek şikayetim adetim uzun sürüyor. Öncesinde ve sonrasında kahve akıntı geliyor. Yarın sabah aç karnına gidicem. Dr Um 10.30 da geliyormuş.
36 cikti canim hamilelige engel olabilir dedi doktorum .. yenimi evlisin ben korundugum icin cok pismanimkaç çıktı senin prolaktin değerin? benim de olması gerekenden yüksek ama hamilelik sıkıntın olacak boyutta değil dedi doktor. dostinex kullandım düştü. henüz çocuk düşünmüyoruz ama düşündüğünüz zaman gel tekrardan bakalım dedi. inişli çıkışlı çünküyani değerin kaç çıktığı önemli aslen
Sınır 29 yaziyor sonucta .. yeniymis daha evliligin rabbim mutluluk versin insallah ..Ben 3 bucuk yillik evliyim 7 ay once 7 haftalik bebegim dustu ondan sonra hic hormon testi yaptirmamistim yeni ogrendim gebelikte yukseliyor ya dusmemis bakalim bu ay regl 3 de gidecegim yine ..hımm hastaneden hastaneye değer aralığı değişiyor sanırım. seninkinin aralığı neydi? 5 aylık evliyiz canım hapla korunmuyoruz ya eşim kondom takıyor. banada kesin bişi demedi doktor yüksek evet düşündüğünüzde ona göre tetkik yapmamız gerekir ama engel olmayacağını düşünüyruz dedi ama bilmiyorum
Sınır 29 yaziyor sonucta .. yeniymis daha evliligin rabbim mutluluk versin insallah ..Ben 3 bucuk yillik evliyim 7 ay once 7 haftalik bebegim dustu ondan sonra hic hormon testi yaptirmamistim yeni ogrendim gebelikte yukseliyor ya dusmemis bakalim bu ay regl 3 de gidecegim yine ..
Merhaba arkadaşlar. Şimdi geldim Dr dan. Çok şükür ki smear testim temiz çıktı. Ufak bir enfeksiyon var dedi. Fitil verdi. Çikolata kisti var dedi. Renkli ultrason istedi. Birde bu kist tüpleri tıkadı mi acaba diye rahim filmi istedi. Şimdide bunları düşünüyorum. Nasıl olacak, ya tıkalı çıkarsa tüpler diye rahim filmi için Fulya açıkemarı önerdi. Bilen varmı arkadaşlar?Sonucu alirsan haberdar et canim ..
Öncelikle smear testinin sonucuna sevindim canim .. rahim filmini genelde isterler zaten bilmiyorum dedigin yeri ama anestezi ile mi cekeceksin anestesiz mi ? Rahim filminde tikaliysa aciliyor zaten cok az bir tikaniksa .. ilacli film yani ..Merhaba arkadaşlar. Şimdi geldim Dr dan. Çok şükür ki smear testim temiz çıktı. Ufak bir enfeksiyon var dedi. Fitil verdi. Çikolata kisti var dedi. Renkli ultrason istedi. Birde bu kist tüpleri tıkadı mi acaba diye rahim filmi istedi. Şimdide bunları düşünüyorum. Nasıl olacak, ya tıkalı çıkarsa tüpler diye rahim filmi için Fulya açıkemarı önerdi. Bilen varmı arkadaşlar?
Ne kadardir evlisin ve kac zamandir tedavi goruyorsun .. 1 seneden once rahim filmi istemiyorlar cunkuMerhaba arkadaşlar. Şimdi geldim Dr dan. Çok şükür ki smear testim temiz çıktı. Ufak bir enfeksiyon var dedi. Fitil verdi. Çikolata kisti var dedi. Renkli ultrason istedi. Birde bu kist tüpleri tıkadı mi acaba diye rahim filmi istedi. Şimdide bunları düşünüyorum. Nasıl olacak, ya tıkalı çıkarsa tüpler diye rahim filmi için Fulya açıkemarı önerdi. Bilen varmı arkadaşlar?
Aneztezili değil sanırım canım. Öyle bişey demedi. Burası ağrısız çekiyor dediÖncelikle smear testinin sonucuna sevindim canim .. rahim filmini genelde isterler zaten bilmiyorum dedigin yeri ama anestezi ile mi cekeceksin anestesiz mi ? Rahim filminde tikaliysa aciliyor zaten cok az bir tikaniksa .. ilacli film yani ..
Canım 4 yıl oldu evleneli ama 9 aydır korunmuyoruz. Tedaviye yeni başladım yani ama çikolata kisti olunca tüplerde tıkanıklık varmı diye emin olalım istedi Dr. Yaşım 31Ne kadardir evlisin ve kac zamandir tedavi goruyorsun .. 1 seneden once rahim filmi istemiyorlar cunku
Cekilirsen mükemmel olur artik tedaviye daha rahat baslarsin cunku tupler tikali ise her tedavi bos .. hadi bakalim iyi son7clar alirsin insallah ..Canım 4 yıl oldu evleneli ama 9 aydır korunmuyoruz. Tedaviye yeni başladım yani ama çikolata kisti olunca tüplerde tıkanıklık varmı diye emin olalım istedi Dr. Yaşım 31
Inşallah canımCekilirsen mükemmel olur artik tedaviye daha rahat baslarsin cunku tupler tikali ise her tedavi bos .. hadi bakalim iyi son7clar alirsin insallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?