Prolaktin Bozukluğunda Adet ve Yumurtlama Hakkında Yardım

• Konu Sahibi Konu Sahibi KocseN
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
K

KocseN

Ziyaretçi
arkadaşlar ben prolaktin bozukluğu yaşıyorum.ocak ayında doktora gittiimde prolaktin hormon değerimin 28.42 olduğunu söyledi ve bana parlodel verdi fakat ben hala ilaçlarımı kullanmadım neden demeyin biraz salladım diyelim .neyse gelelim soruma

doktorum bana dediki (yeniköy tıp merkezine gitmiştim)eğer ilaçlarını düzenli kullanmazsan adet göremezsin ve yumurtlayamazsın ve haliyle çocuk sahibi olamazsın dedi.yani daha doğrusu ne olduğuda belli diil dedi ki bundan öncede bazı doktorlara gitmişliğim var ama kimse net bişey söylemedi :1no2: .anlamıyorum bende neden böyle oluyo. kafamçokkarıştı
yalnız şöyle bi şey oldu hala şaşkınım. :sm_confused:

12 ocak - 29 mart - 11 mayıs

birer ay atlayarak adet gördüm şu andada hala devam ediyor adetimin 3. günündeyim.

şimdi son olarak soruyorum sizlere ben şimdi ilaç kullanmadım yani adet gördüüme göre bu prolaktin hormonum düzenemi girdi demek :uhm:
hadi düzene girdi madem neden 1 ay atlayarak adet görüorm :uhm:
adet gördüüme göre yumurtlamam olucakmı :uhm:

inanın çok çocuk istiyorum ve bazı sebeplerden dolayı sorunlar yaşıyorum.eğer bu konuda beni yalnız bırakmaz bana destek olursanız inanın çok mutlu olurum ağlamaktan gözlerim helak oldu senağlama yüreğimdeki acıyı zaten anlatamm :çok üzgünüm: .bu arada 1 sene 7 aylık evliyim yaşım 21.
şimdiden teşekkürler herkese.

dualarım bebek sahibi olmak isteyenlere allahım bizlerede nasip etsin kucaklarımız boş kalmasın inşallah..... :CüvCüv:​

Son düzenleyen: Moderatör:
bu arada unutmadan yaziim adetlerim hiç ağrılı sancılı olmadı nasılgeldiklerine şaşırdım valla.böle hiç belirtisi olmadı.

merhaba prolaktin yüksekligi adet görmeyeceksin degil düzensiz olabilir ayrıca benim çok düzenli hiç şaşmaz 2gün geçse bir gebelik testi yapsam malesef olmadı prolaktin yüksekliginde yumurtalar yeteri kadar büyümüyor kalitesiz oluyor bu sebeple gebe kalamıyorsun prolaktin yaz kk gir bununla ilgili çok bilgi var ilçlarını düzenli kullanacaksın yoksa öyle bir günde düşmüyor gebe kalınca dr bıraktırır sevgiler inşallah faydam olmuştur sormak istediklerini yazabilirsin

saol cvp verdiin için cnm.sanırım benim doktor deli çıktı çok araştırdım burdada çok baktım prl konularına ama birde kendi durumumu yazmak istedim.yani bu demek oluyorki benim yeni bi doktora gidip tekrar muayene olup ona göre ilaç kullanmam.hayırlısı cnm saol tekrardan ..

başka kimse bana yardımcı olmıcakmı ya aşkolsun neyse canınız saolsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…