Merhaba ilk regl kanamamdan(2001) beri sürekli düzensiz adet görüyordum.2004 senesinde artık 3 ayda bir adet görmeye başlayınca tekrar muayene oldum ve prolaktin artışı tespit edildi.Hipofiz bezinde adenom olacağından şüphenildi fakat yoktu.Şuan adını hatırlamadığım bir ilaç kullandım prolaktini normale getirmek için 3 ay kadar ve herşey düzeldi.
Geçen sene içerisinde yine düzensizlikler başladı,sinir stres diye geçiştirdim.Şubattan beri adet görmüyorum,artık gelsin diye Farlutal kullandım,bırakalı 5 gün kadar oldu yine tık yok.
Bu prolaktin artışı tekrar etmiş olabilir mi?İlerde çocuk yapmak istediğim dönemde bir yan etkisi olacak mı?Sorun yaşayan,tedavi gören arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Bıktım artık adet göremeyip yay gibi gergin yaşamaktan
(Şuan hamilelik söz konusu değil)
Geçen sene içerisinde yine düzensizlikler başladı,sinir stres diye geçiştirdim.Şubattan beri adet görmüyorum,artık gelsin diye Farlutal kullandım,bırakalı 5 gün kadar oldu yine tık yok.
Bu prolaktin artışı tekrar etmiş olabilir mi?İlerde çocuk yapmak istediğim dönemde bir yan etkisi olacak mı?Sorun yaşayan,tedavi gören arkadaşların yorumlarını bekliyorum
Bıktım artık adet göremeyip yay gibi gergin yaşamaktan
(Şuan hamilelik söz konusu değil)