Gebeliğe Hazırlık Prolaktin 40 !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bugun doktora gittim, smear testi sonuclarımı kan ve idrar tahlillerimi gösterdim.
Prolaktin yüksek oldugu için biraz dostinex ilaç verdi 3 günde bir yarım olarak içicem. Yumurtalıklarımda herhangi bi sıkıntı, kist çıkmadı. LH Yüksek diye korkuyordum ondada bi sıkıntı yokmuş çok yüksek degil Ovulasyona denk gelmiştir dedi.
Enfeksiyon çıktı, antibiyotik zaten kullanıyorum ama oda önemli degilmiş.
Sonuç olarak hamile 🤰 kalmamı engelleyecek hiçbir sorun yokmuş. 🙏
Sevindim canım benim. Dedim sana yumurtlamaya denk gelmiştir diye. Aynen dostineX hemen düşürür canım onuda dert etme. Hadi şimdi hayırlı haberlerle dön buraya 👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️💃💃💃💃

Çok Şükür canım. Ilacini da doktor kontrolünde düzenli bi şekilde kullanırsan hemen normale iner prolaktin. Hayırlı bi şekilde hamile kalırsın insallah :KK66:
Valla çok şükür canım, sevindim bende günlerdir çok stres yapmıstım. İyiki kötü birsey demedi doktor. Bundan sonra hayırlısıyla gelir insallah 🙏

Sevindim canım benim. Dedim sana yumurtlamaya denk gelmiştir diye. Aynen dostineX hemen düşürür canım onuda dert etme. Hadi şimdi hayırlı haberlerle dön buraya 👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️👯‍♀️💃💃💃💃

Bende çok sevindim canımm. İnsanın sağlıklı olmasını bilmesi gerçekten çok güzel birsey. Enazından bir sorun yok zamanı degil diyerek Allah’a bırakıyorsun. İnsallah kısa zamanda güzel haberlerle gelirim 🙏🙏🙏

Bende çok sevindim canımm. İnsanın sağlıklı olmasını bilmesi gerçekten çok güzel birsey. Enazından bir sorun yok zamanı degil diyerek Allah’a bırakıyorsun. İnsallah kısa zamanda güzel haberlerle gelirim 🙏🙏🙏
Aynen canım bu en büyük tesellin 🙏 en en kısa zamanda inş çok amin 😘🌸

Aynen canım bu en büyük tesellin 🙏 en en kısa zamanda inş çok amin 😘🌸

Kuzucum birsey sorucam yaa, ya ben hala adet olmadım, hastalanıcakmısım gibi sancım oluyor sol tarafımda ara ara ama hala gelen yok. Bu fitil antibiyotik gecikme yaparmı acaba? Yada dostinex?
1-1.5 hafta önce çok afedersin vajina içini temizlerken elime pembemsi kan geldi 2gün, ama çamaşırıma hiç geçmedi, erken olucam sandım ama gecikti busefer.Acaba gene sökülemiyormuyum? 😭

Kuzucum birsey sorucam yaa, ya ben hala adet olmadım, hastalanıcakmısım gibi sancım oluyor sol tarafımda ara ara ama hala gelen yok. Bu fitil antibiyotik gecikme yaparmı acaba? Yada dostinex?
1-1.5 hafta önce çok afedersin vajina içini temizlerken elime pembemsi kan geldi 2gün, ama çamaşırıma hiç geçmedi, erken olucam sandım ama gecikti busefer.Acaba gene sökülemiyormuyum? 😭
Canım belki sende yan etki yapmış olabilir ilaçlar ama ben kullandığımda böyle bir durumla karşılaşmamıştım. Bünyesel bir durum sanırım.
belki de 2 defa yumurtladın o yüzden geç gelicektir fln adetin olamamanın çok faktörü var bunu ilaçlarda etkilemiş olabilir. De sen gebelik testi yaptın mı 🙈

Canım belki sende yan etki yapmış olabilir ilaçlar ama ben kullandığımda böyle bir durumla karşılaşmamıştım. Bünyesel bir durum sanırım.
belki de 2 defa yumurtladın o yüzden geç gelicektir fln adetin olamamanın çok faktörü var bunu ilaçlarda etkilemiş olabilir. De sen gebelik testi yaptın mı 🙈

Yok tatlım test yapmadım olurum diye, ama akıntım var, özellikle günlük ped kullanmıyorum daha iyi takip edebiliyim diye ama hiç belirti yok. Arada sancı falan giriyo göğüslerim çok acıyo okadar. Belki antibiyotikler yapmıstır dedim😱 bakalım aksama kadar olmazsam alıcam test yapıcam, hiç sanmıyorum gerçi bebiş oldugunu. :(

Yok tatlım test yapmadım olurum diye, ama akıntım var, özellikle günlük ped kullanmıyorum daha iyi takip edebiliyim diye ama hiç belirti yok. Arada sancı falan giriyo göğüslerim çok acıyo okadar. Belki antibiyotikler yapmıstır dedim😱 bakalım aksama kadar olmazsam alıcam test yapıcam, hiç sanmıyorum gerçi bebiş oldugunu. :KK43:
Çokta belirti arama zaten benim sadece göğüs ağrım vardı . Olmasa bile temizlendin canım inş diğer ay güzel haberlerle gelirsin🌸🙏

Kuzucum adet olucam sanırım, hafif lekelenmem var sanki test yaptım negatif ama.. bakalım önümüzdeki aylara kısmet olur insallah:)
Bu ay baya ilaç aldın zaten canısı bebiş olsada Allah korusun zararı dokunabilirdi belki. Daha yeni başladınız zaten olurki 💃💃 strese sokma kendini tatlım kafana takmayınca oluveriyor. Hakkında hayırlısı olsun tez zamanda da güzel haber alırsın 🌸😘

Bu ay baya ilaç aldın zaten canısı bebiş olsada Allah korusun zararı dokunabilirdi belki. Daha yeni başladınız zaten olurki 💃💃 strese sokma kendini tatlım kafana takmayınca oluveriyor. Hakkında hayırlısı olsun tez zamanda da güzel haber alırsın 🌸😘
Haklısın tatlım, belkide içtiğim onca antibiyotik gecikme yaptı, hepsini birden kullanınca bünyede sasmıs olabilir tabi😣

Canım bugun doktora gittim ..

Adetin 4.günü gittim. Dün gidemedim sınavım vardı .. hormon tahlili yaptırdım, tabi gene gösteremedim. Cuma günü göstericem .
Sonuclar,
Prolaktin 7.81
LH 11.82
Fsh 7.07
ESTRADİOL 34.13
TSH 1.70
Bu LH canımı sıktı busefer 😰

Adetin 4.günü gittim. Dün gidemedim sınavım vardı .. hormon tahlili yaptırdım, tabi gene gösteremedim. Cuma günü göstericem .
Sonuclar,
Prolaktin 7.81
LH 11.82
Fsh 7.07
ESTRADİOL 34.13
TSH 1.70
Bu LH canımı sıktı busefer 😰
Oh maşallah ne Güzel değerlerin. Neden sıkılıyorsun ki . Lh düzelir iner çıkar. Canımcım hiç dert etme piki görüyorsan ve çatladıktan sonra silikleşiyorsa testin lh dan korkma tedirgin de olma. Eğerki piki göremiyorsan veya da hep pik görüyorsan bir doktora gidip yumurtalıklarına baktırman lazım ya tembeldir yada yumurta çatlamayınca geçici kistlere dönüşür.onlarda geçecek şeyler takma kafana 😘

Oh maşallah ne Güzel değerlerin. Neden sıkılıyorsun ki . Lh düzelir iner çıkar. Canımcım hiç dert etme piki görüyorsan ve çatladıktan sonra silikleşiyorsa testin lh dan korkma tedirgin de olma. Eğerki piki göremiyorsan veya da hep pik görüyorsan bir doktora gidip yumurtalıklarına baktırman lazım ya tembeldir yada yumurta çatlamayınca geçici kistlere dönüşür.onlarda geçecek şeyler takma kafana 😘
Daha önce ovu testi yaptın pik ve silikleşiyor onda problem yok. Ama bu LH fsh dan yüksekse PCO olabilir deniyor ya kafama takıldı😪 bende kist yada miyomda yok. Yumurtalıklara baktılat ultrasonda hersey düzgün. Ama LH kafama takıldı çook😰

Daha önce ovu testi yaptın pik ve silikleşiyor onda problem yok. Ama bu LH fsh dan yüksekse PCO olabilir deniyor ya kafama takıldı😪 bende kist yada miyomda yok. Yumurtalıklara baktılat ultrasonda hersey düzgün. Ama LH kafama takıldı çook😰
Canım PCo yu pek bilmem ama bence yumurtlaman düzgünse adetin düzgünse ve kist yoksa korkma. Genellikle pco su olanlar bunları yaşıyorlar. Boşuna strese girme. Herkesin ne derdi var bunlar sorun bile değil bence. O yüzden senceleri benceleri bırakalım ve doktorun dediğine bakalım. 😘

Canım PCo yu pek bilmem ama bence yumurtlaman düzgünse adetin düzgünse ve kist yoksa korkma. Genellikle pco su olanlar bunları yaşıyorlar. Boşuna strese girme. Herkesin ne derdi var bunlar sorun bile değil bence. O yüzden senceleri benceleri bırakalım ve doktorun dediğine bakalım. 😘
Haklısın canım , bakalım yarın sonuclarımı göstericem sonrada duruma göre baska bi doktora gidicem.. haber veririm gene tatlım🌿

Back