- 22 Ocak 2019
- 1.052
- 739
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba benim değerim 98 çıkmıştı 2 ay önce nedeni beyinde hipofiz bez8nden kaynaklı. Stres in de bu salgıyı arttırdığı söyleniyor . Ilacla hemen düşüyor endişe etmeyin
Aslan pençesi çayı da öneriliyor . 1 ay ilaçla normale döndü benim değerlerim.
Ben de aldım ama ne zaman başlayacağıma emin olamadım. Siz ne zaman başlamıştınız şuan ben doktorun verdiği folik asit ve vitamin destekleri ile gebeliğe hazırlanıyorum inşallahProlaktine bildigim kadariyla herzaman bakilabiliyo.asiri yüksek deil korkma benim 44 cikmisti.ve doktor gögüsler uyarildimi bu ara demisti.o cok etkiliyomus.ilaci var.ben gebe kalmaya calistigim icin aslan pencesi cayi içmiştim o ay hamile kalmistim.
Ben adetimde basladim hergun sabah aksam icmistimBen de aldım ama ne zaman başlayacağıma emin olamadım. Siz ne zaman başlamıştınız şuan ben doktorun verdiği folik asit ve vitamin destekleri ile gebeliğe hazırlanıyorum inşallah
Himm anladim suan adetim biteli 3 gun oldu icmeye başlasam mi acabaBen adetimde basladim hergun sabah aksam icmistim
Basla sıkıntı olmaz yumurtlamaya kadar ic.sana tavsiyem ovulasyon testide kullan cünkü erken yumurtlama olabilir.Himm anladim suan adetim biteli 3 gun oldu icmeye başlasam mi acaba
Bugün aşırı kasiklarim ağrıyor bu kadar erken de olamaz sanirim hiç kullanmadım ovulasyon testi hergun mu yapmalıyımBasla sıkıntı olmaz yumurtlamaya kadar ic.sana tavsiyem ovulasyon testide kullan cünkü erken yumurtlama olabilir.
Hiç panik yapmayın. Benim de adetim hiç gün şaşmazdı sadece son aylarda azalmaya başlamıştı. Bu hormon nedeniyle tam olunamiuormus. Ben de kist de vardi çok şükür 1 aylık ilaç dönemiyle kurtuldum ikisinden de inşallah siz de de kötü bisey çıkmaz endişe etmeyin hiç prolaktin 98 di benim. Ben de çok stres yaşamıştım ama çok şükür düştü. Prolaktin yüksekliği gebeliği engelliyor sadece o da dediğim gibi ilaçlarla kontrol altına alınır.
Evet hergun yapmaya calisBugün aşırı kasiklarim ağrıyor bu kadar erken de olamaz sanirim hiç kullanmadım ovulasyon testi hergun mu yapmalıyım
Adetleriniz düzenliyse 12.gün başlayın , ben öyle yapmıştım, T CİZGİSİ C’den daha koyu oldugunda pik oluyor o gün ve sonraki 3 günü değerlendirin :)Bugün aşırı kasiklarim ağrıyor bu kadar erken de olamaz sanirim hiç kullanmadım ovulasyon testi hergun mu yapmalıyım
İnsallah bebiş haberlerimizi alırızBen de aldım ama ne zaman başlayacağıma emin olamadım. Siz ne zaman başlamıştınız şuan ben doktorun verdiği folik asit ve vitamin destekleri ile gebeliğe hazırlanıyorum inşallah
Lh in bu kadar yüksek olmasi normal deil gibi.pko varmi sizde?Sonuçlarım ekte..
Adetin 3.günü gel gebe kalmanı kolaylastırıcak ilaç vericem dedi. 26 sında batın ultrasonum var..
peki LH ‘ın yüksek olması normal mi sizce. Ay bi doktora gittim enerjim sıfıra indi
Çok şükür siz enazından kontrol altına almışsınız![]()
Bence sizinki de rahatlıkla alınır kontrol altına değerler arasında uçurum yok bana da aynısını dedi doktor gittim ultrasonla baktı ve folik asit ve pixaden diye iki hap verdi. Folik asit zaten bilimdik birşey pixaden ise besin desteği yumurta kalitesi için dediSonuçlarım ekte..
Adetin 3.günü gel gebe kalmanı kolaylastırıcak ilaç vericem dedi. 26 sında batın ultrasonum var..
peki LH ‘ın yüksek olması normal mi sizce. Ay bi doktora gittim enerjim sıfıra indi
Çok şükür siz enazından kontrol altına almışsınız![]()
Inşallah canım sen çok stres yapma kendineİnsallah bebiş haberlerimizi alırız![]()