• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Prolaktin 100 çıkması

kedimediyedi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2018
1.145
331
123
Arkadaslar merhaba
Prolaktinim sürekli yüksek çıkıyor
Bu değer cokmu yüksek acaba
Ve gebeliğe engel mi
Prolaktin hormonum Bekarken de hep yüksekti 60 ve 100 arası ve hiç inmiyor
Süt gelme olayı da yok
Yani bebek düşünüyoruz bu kadar yüksek engel midir acaba
Yardımcı olursanız çok sevinirim
Teşekkürler ,şimdiden

Çok yüksek çıkmış ilaç kullanmanız şart bence doktorunuza danışın tedaviye başlasın çocukta düşünüyormuşsunuz gebelige engel oluyor benımkide 36 çıktı ilaç kullanıyorum 1 aydır gebelige engel olur yüksek dedi bana doktorum sizinkide çok yüksek kontrol ettirin

Bencede tekrar gidin başka doktorada gidin mutlaka bende farklı doktor gittim düşük degerin ilaç kullanılacak bi deger degil dedi endokrine git detaylı baksınlar neden yükselmiş dedi ramazandan sonra tekrar gidicem

prolaktini 100 civarı olup hamile kalan varmı

Prolaktin süt hormonu demek yani yüksek olunca vucut hamile gibi algılıyor süt üretmeye başlıyor ve kendini korumaya alıyor hamileyken tekrar hamile kalamıyosun onun gibi düşün yüksek olması engel oluyor 30 dan sonrası yüksek deniyor ilaç tedavisine başlanıyor ki senin 100 yani arada çok fark var ayrıca gebelige engel olması dışındada zararları var netten araştırabilirsin

Prolaktin süt hormonu demek yani yüksek olunca vucut hamile gibi algılıyor süt üretmeye başlıyor ve kendini korumaya alıyor hamileyken tekrar hamile kalamıyosun onun gibi düşün yüksek olması engel oluyor 30 dan sonrası yüksek deniyor ilaç tedavisine başlanıyor ki senin 100 yani arada çok fark var ayrıca gebelige engel olması dışındada zararları var netten araştırabilirsin
cevap verdiğin çok tesekkür ederim canım
arastrdım evet ama olay hıpofiz tumorune kadar gidiyor:eek:

cevap verdiğin çok tesekkür ederim canım
arastrdım evet ama olay hıpofiz tumorune kadar gidiyor:eek:

Evet onu genelde ilaçsız düşmezse yada çok yüksek olursa ilaç bırakınca hemen artıyor bazılarındada o durumlarda hipofiz bezine triod bezi insülin direncine falan bakıyorlar onlardanmı düşmüyor diye sen farklı bi doktora git ilaç vermediyse doktorun

Evet onu genelde ilaçsız düşmezse yada çok yüksek olursa ilaç bırakınca hemen artıyor bazılarındada o durumlarda hipofiz bezine triod bezi insülin direncine falan bakıyorlar onlardanmı düşmüyor diye sen farklı bi doktora git ilaç vermediyse doktorun
randevu aldım bakalım teşekkür ederim

Back