prokolaktin hormonu yüksekliği,adet azlığı,vajinusmus.. ne ararsan:(

Rengeyigi

Nirvana
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2009
2.987
2.590
moralim şuan sıfır sıfır sıfır
hanımlar prolaktin hormonum yüksek çıkıyor en son 36 çıkmıştı..
bebek düşünüyoruz biirkaç aydır ama tutmadı
adetimse zaten 3 gün sürüyordu bu ay 2 gün oldu bitti.. hafta içi doktora gideceğim ama vajinusmusu yeni atlattım doktordan korkuyorum o çatala yatmaktan ne yapıcam bilmiyorum.. kadın olmak çoz zor..
var mı aranızda benim gibi olup bebeği olan

seni çok iyi anlıyorum canım benim de prolaktin 26lardan 41 lere çıktı.adetimde 10 günden 7-8 güne düşmüştü ve miktarı azalmıştı.prolaktin yüksek olunca bebişlerimiz gelmiyor malesef.çatal olayındada ben doktoruma anlatmıştım vajinismus sıkıntısı yaşadım korkuyorum diye oda aynen şöyle demişti kadın olunca mecburen muayene olmak zorundasın.o zaman başkası muayene etsin demişti.karından ultrasonla bakıp küçük kistlerin var demişti.antibiyotik vermişti.bir ay kullanıp adetimin 3. günü kan tahlili yaptırmıştım ve prl.yüksek olunca dostinex tablet verdi.onuda içip bir sonraki adetin 3. günü prl.hormonuma baktırdım sınırda çıkmıştı ve bebek çalışmalarına devam edebilirsin deyip eve yolladı dr.açıkçası kafamda soru işaretleri çok.ya doktorumu değiştireceğim yada bu işin üstüne düşeceğim.iki buçuk sene oldu evleneli artık bebiş istiyoruz.Rabbim gönlümüze göre versin

Canim kendin adet olabiliyorsan hiç korkma adet evlendikten sonra değişiyor kimilerinde. Bende bir kere gittim baktı doktor napalım bu da bizim çekmemiz gereken bişey ben kadın drlara gitmeye çalışıyorum .Eğer mecbursan erkeklere de gideceksin tabi yeter ki iyi olalim

oluyorum ama 2 gün sürer mi adet.. haftaya randevu aldım bakalım neler çıkacak.. seninde mi prolaktin hormonun yüksekti

bende çatal kısmını anlatacağım mecburen çünkü vajinusmusu yeni atlattım çok korkuyorum.. benim 60 lara yükseldiğide oldu ama en son 36 çıktı.. ilaç kullanmıyorum şuan.. ben kendi haline bırakmıştım ama 1.5 sene oldu artık bebel istiyorum.. yaşımda 28 çok geç kalmak istemiyorum..
bence sende başka bir doktora görün istersen... araştırıp iyi bir doktor bul.. bazıları insanı bebektende soğutuyor..

oluyorum ama 2 gün sürer mi adet.. haftaya randevu aldım bakalım neler çıkacak.. seninde mi prolaktin hormonun yüksekti
Ben ilaç almadan adet göremem canım. 1 senelik evliyim sadece geçen yaz adetim 1 gün sürmüştü ertesi ay da 7 8 gün sürdü .normalde 4 5 günde biter . Ne olursa olsun bir kadın doğum doktoruna gidip durumu anlatmalı sin

Benim hep yüksek olurdu o yüzden adet olanadigimi söylemişti doktorlar son zamanlarda iyi gibi yine olamıyorum kendim. Eger kendin adet olabiliyorsan bu tedavi edilebilir bence. hormonlar zaman zaman degisiklige uğruyor büyük ihtimalle dostinex verir hormonlar düzene girer .sonra da yine dikkatli olmalısın bozulmasın diye

cevapların için çok teşekkür ederim.. yalnız olmadığımı hissediyorum.. peki sana çocuk konusunda doktorlar ne dediler.. olmaz demiyorlar değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…