• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

proje konusu???

sevsevil

tomurcuğum çiçek açtı
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2009
928
7
96
40
İstanbul
arkadaşlar, yükseklisansı bitirmem için yalnızca projem kaldı ama proje konusu bulamıyorum. bölümüm 'pazarlama iletişimi ve halkla ilişkiler'. çok bunaldım eğer bu konuyu çözemezsem bunca emeğim boşa gidecek. Ben de evlenir evlenmez yüksek lisansa başladım ve zorluklarla bugüne geldim ama şimdi projede takıldım. bana yardım edebilecek biri var mı:kedi: proje konusu ya da proje örneği olabilir ya da bir bilgi... offf:uhm:

bulamadım bulamadımsenağlama devekuşu gibi saklanmaya çalışıyorum bu konudan:1ninca: yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bi proje yüzünden diplomam yansın istemiyorum ama çok yorulmuşum heralde, çözüm bulamıyorum.

Okuduğun ders konularından birini seçip üzerinde teorik bir araştırma yapabilirsin yada kendi yaratacağın uyduruk bir firmaya kurumsal kimlik çalışması yapabilirsin..
Mesela kurumsal kimlik yaratmak için gerekli şeylerin hepsini bu firma için uygulayıp sunabilirsin....

Okuduğun ders konularından birini seçip üzerinde teorik bir araştırma yapabilirsin yada kendi yaratacağın uyduruk bir firmaya kurumsal kimlik çalışması yapabilirsin..
Mesela kurumsal kimlik yaratmak için gerekli şeylerin hepsini bu firma için uygulayıp sunabilirsin....

Tamam arkadasim cok tesekkur ederim ikinci fikrin cok hosuma gitti olur mu diye bi hocaya danisicam.

Back