• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Progynex kullanıp benim durumumda olan var mı ??

pelinl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2010
53
0
36
İstanbul
arkadaşlar merhaba,

Bugün transferimin 6.günündeyim. 7 gündür sadece akşamları 2 ampul aynı anda progenex iğne oluyorum..
Bu iğne beni mahvetti ,yürümem bile güçleşti :( bırakın üstüne yatmayı oturup kalkerken bile acaip zorlanıyorum...kolonyalı pamukla masaj yapıyoruz ara ara , doktorum bir de lasonil jel onerdi onu da sürüyorum ama ne fayda...geceleri o kadar ağrıyoki , bi saatten sonra sızıp kalıyorum yatakta.. doktorum iğne daha etikili ama bu kadar kötü durumda isen günde 2 kez crinon jele geçebilirsin dedi...
kendimi o kadar kastımki bazı zamanlarda, bebişlere bişey olmuş olmasından dolayı çok endişeliyim:((
sanırım bugünden itibaren jele geçeceğim, bu kadar acı çeken bir vucutta bebekler nasıl tutunsunki ??
dün gece ağrısından dayanamayıp ağladım , sonra da kızdım kendi kendime

sizlerin fikirleri de önemli benim için ...Yorumlarınızı bekliyorum...
şimdiden teşekkürler

bu ampul herkeste ağrı yapıyor 4 tüp bebek denememin hepsinde bu iğnelerden yaptırdım ve her seferinde çok acıdı yatamadım uyuyamadım ağladığımda oldu ama ilk sefer daha çok ağırıyordu sonraları bilinçlendim biraz iğneden sonra biraz yürüdüm iğnenin yerine alkollü pamukla masaj yaptım en azından biraz ağrı azalıyor sende iğneden sonra biraz yürü masaj yap iyi geliyor
inşallah bebeğine sorunsuz bir şekilde kavuşursun....

bu ampul herkeste ağrı yapıyor 4 tüp bebek denememin hepsinde bu iğnelerden yaptırdım ve her seferinde çok acıdı yatamadım uyuyamadım ağladığımda oldu ama ilk sefer daha çok ağırıyordu sonraları bilinçlendim biraz iğneden sonra biraz yürüdüm iğnenin yerine alkollü pamukla masaj yaptım en azından biraz ağrı azalıyor sende iğneden sonra biraz yürü masaj yap iyi geliyor
inşallah bebeğine sorunsuz bir şekilde kavuşursun....

amin cnm...söylediğin herşeyi yapıyorum , iğne ilk yapıldığında pek bir ağrı yok zaten, zaman geçtikçe ağrı katlanıyor
:( geceleri ağrıdan uyuyamıyorum , pazartesi iş başı yapacağım bu şekilde mümkün değil işe gidip gelmem, o yüzden jele başlayacağım yarında itibaren 7 iğne olmuş oldum , inşallah bir problem olmaz da sıkı sıkı tutunurlar bana meleklerim...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

size göre benim ağrı eşiğim çok çok iyi o zaman
ben de transferin 9.gününden bu yana yapıyorum
9 nisan-28 mayıs 1.5 aydan fazla oldu benimde hergün ve 2 ampul
ve şu son 5 gündür sızı hissetmeye başladım sadece
kalçamda iğne yapcak yer bulamıyor hemşire artık
ama sıkıyorum dişimi yavrum için
ınş sende güzel sonç alırsın
lekelenme sorunun yoksa jele geç istersen bende leke sorunu vardı iğneden başka çözüm yok

canım igneden sora yürü bolbol hergün baska kalçana yaptır derin nefes al igne girerken,
benim sag bacıgımı kastırıyor mecbur bebek için herseye katlanıyoruz

lekelenme sorunun yoksa jele geç istersen bende leke sorunu vardı iğneden başka çözüm yok

henüz lekelenme yok test günüme de 6 gün var.Doktorum jele geçebilirsin dedi.gercekten dayanamıyorum:(((
seni de Allah tamamına erdirsin...

canım igneden sora yürü bolbol hergün baska kalçana yaptır derin nefes al igne girerken,
benim sag bacıgımı kastırıyor mecbur bebek için herseye katlanıyoruz

hergün farklı kalçama yaptırdım hep , iğne yapılırken sorun olmuyo ,bir kaç saat sonrası fena :((
haklısın bebek için herşeye katlanıyoruz 7 günde 14 ampul aldım , keşke devam edebilsem ama oturmak yürümek yatmak ve kalkmak neredeyse imkansızlaştı artık bende, kendimi kasmaktan bebişlere tutunmasında bir problem olmuştur diye çok endişeliyim zaten

hergün farklı kalçama yaptırdım hep , iğne yapılırken sorun olmuyo ,bir kaç saat sonrası fena :((
haklısın bebek için herşeye katlanıyoruz 7 günde 14 ampul aldım , keşke devam edebilsem ama oturmak yürümek yatmak ve kalkmak neredeyse imkansızlaştı artık bende, kendimi kasmaktan bebişlere tutunmasında bir problem olmuştur diye çok endişeliyim zaten

pelinl canım , bende aynı seylerı yasadım senle, herkes yasıyor su an bı arkadasımda aynı dertten muzdarıp, bu ığne yaplı bır ıgne ılaç olarak, ama en garantısı de bu progesteron olarak yaptıktan sonra kolonya ıle masaj yap, en azından kalpı duyana kadar ıgne onerırım ben sabret bırazzz lutfennnn

merhaba Arkadaslar ;
bende progynex ignesini yaklasık 1 haftadır kullanıyorum . kısmet olursa sonucumun olumlu yada olumsuz olacagı 4 gun sonra belli olacak ..formda yazan arkadaslardan bir ricam insanların acı eşiginin farklı olabilecegini unutmayıp , insanı moralmen cokertici seyler yazmamaları .soyleki progynex ignesini kullanmadan once ne işe yaradıgını ogrenmek icin nete girdigimde bircogunuzun yazısyla karsılastım . ve daha igne yapmadn aglama krizine girdim . yok igne sonunda sürünenler, yok yürüyemeyenlerr... tabiki yogun etkisi olabilir ama bu sekilde yuksek volumlu anlatıslar insanı direk moralmen coketriyor. ve okuduugm yazıların etkisiyle ilk ignem vuruldugunda psikolojik midir nedir eşime yuruyemedigimi soyledim. ama 2.gunden su an 9. inemi vuruluyorum hicbir olumsuz belirti yok .. igne vururken bir kere hic acımıyor. sonrasında hafif bir kasık agrısı var. bu agrı cok kişi tarafından penisilin ignesinin agrısı gibi . yurüme ve hafifi masajlarla oda atlatılıyorr. burda onemli olan igne vuranın bir onceki yere igneyi vurmaması anadııgm kadarıla. igne yaglı oldugundan cok hızlı vuurpta acıtma sansları zaten yok ...biraz on yargısız , biraz egzersiz ve bir okadar da igneyi vuran kişinin deneyimiyle bu igne inanın arkadaslar yazılanlar kadar kotu degil .. 7 hafta bir igneyi vuurlmak zaten cok kotu bir duurmken birde cok olumsuz seyler yazmak insanı bunalıma sokuyor. burdan birazcık da olsa olumlu mesej verebildiysem sevinirim ..

bende bi es degerini progestan isimli olanini vurduruyorum. igneden cok korkarim aslinda ama hayirlisi ile rabbim nasip etsinde ben vurulmaya raziyim. agri cekiyorum, geceleri saga sola donemiyorum bazen ama tutmasa bile pisman degilim igne vurdurdugumdan. en azindan en iyi olani denedim derim.

Back